Košarica 0
Garmin Edge Touring, bijeli

Još pregleda

  • Garmin Edge Touring, bijeli
  • Garmin Edge Touring, bijeli

Garmin Edge Touring, bijeli

Edge Touring radi kao uređaj za navigaciju koji imate u automobilu, s tom razlikom što su karte i značajke posebno prilagođene za vožnju biciklom. Bilo da na umu imate točno određeno odredište ili samo udaljenost koju želite prijeći, s uređajem Edge Touring sigurni ste da ćete uvijek naći pravi put. Na uslugama Garmin Connect i Garmin Adventures možete pronaći i preuzeti vožnje drugih korisnika ili svoje vožnje podijeliti sa zajednicom.

Pronađite mjesta i dobijte upute
Prethodno učitane karte Europe prilagođene za biciklizam omogućavaju uređaju Edge Touring da vas jednostavno odvede od točke A do točke B (i dalje) i natrag. Dovoljno je da unesete adresu ili pretražite točke interesa i Edge Touring će vam dati upute skretanje-po-skretanje do vašeg odredišta (ili više njih). Nakon odabira između biciklizma, biciklizma na dulje staze ili brdskog biciklizma, uređaj će izračunati odgovarajuću rutu za odabranu vrstu biciklizma i odvesti van na asfaltirane ceste, neasfaltirane ceste ili na putove i staze. Korištenjem opcije izrade rute RoundTrip (Povratni put) možete odabrati jednu od najviše 3 rute koje će vam Edge Touring ponuditi na temelju udaljenosti koju želite prijeći i koje će vas vratiti na mjesto s kojeg ste krenuli. Uređaj olakšava planiranje pauza za odmaranje, pronalaženje zanimljivosti na putu i još mnogo toga.
Pretražujte vožnje i avanture
Nemate točno određeno odredište na umu? Na uslugama Garmin Connect ili Garmin Adventures pretražite dovršene vožnje drugih vozača. Preuzmite ih na uređaj Edge Touring i pratite prilikom sljedeće vožnje. Prilagodite vožnje ili stvorite sasvim nove i zatim i njih preuzmite na svoj uređaj.
Podijelite svoja iskustva
Edge Touring bilježi gdje ste bili pa svoje vožnje možete prenijeti na usluge Garmin Connect ili Garmin Adventures i ponovno ih proživjeti kad god zaželite. Usluge Garmin Connect i Garmin Adventures besplatne su i omogućuju vam da s prijateljima, obitelji i kolegama vozačima podijelite svoje biciklističke avanture.
Šifra artikla 40907-00800
Brand Garmin
Ekran 6,6 cm osjetljiv na dodir, 160 x 240 piksela
Baterija punjiva litijska baterija (do 17 h)
Boja bijela
Težina artikla 98 g
Jamstvo 2 godine
Zaslon: 2,6" osjetljiv na dodir, 160 x 240 piksela
Baterija: punjiva litij-ionska baterija
Trajanje baterije: do 17 sati
Vodootporan: Da (IPX7)
Omogućen GPS
Prijemnik visoke osjetljivosti
Osnovna karta
Mogućnost dodavanja karti
Prihvaća podatkovne kartice: microSD™
Međutočke/favoriti/lokacije: 200
Rute: Ograničena dostupnim memorijskim prostorom
Povijest: do 180 sati
Staze (natječite se protiv prethodnih aktivnosti)
Auto Pause® (pauziranje i pokretanje mjerača vremena na temelju brzine)
Auto Lap® (automatsko pokretanje novog kruga)
Prilagodljivi zaslon(i)
Kompatibilno s Garmin Connect™ (internetska zajednica gdje analizirate, kategorizirate i dijelite podatke)

Ocijeni i komentiraj proizvod

Samo registrirani korisnici mogu davati ocjene. Molimo, registrirajte se