Košarica 0
Garmin Edge 1000,crni

Još pregleda

  • Garmin Edge 1000,crni
  • Garmin Edge 1000,crni

Garmin Edge 1000,crni

Neovisno o tome vozite li kako biste poboljšali osobni rekord ili svoje rezultate usporedili s rezultatima profesionalaca, pomoću uređaja Edge 1000 možete se povezati, uspoređivati ili se natjecati. Natjecanjem na segmentima na usluzi Garmin Connect svaku vožnju pretvorite u utrku, a rezultate u stvarnom vremenu, uključujući upozorenja za početak i kraj segmenta, kao i poredak vodećih gledajte na svom uređaju Edge. Segmenti vas motiviraju i tjeraju na kontinuirano poboljšavanje.

Na cesti
Uz izazove za vrijeme vožnje i povezane značajke Edge 1000 opremljen je naprednim mogućnostima navigacije i karata prilagođenima biciklistima. Prethodno učitana biciklistička karta tvrtke Garmin ima OSM (Open Street Map) sadržaje i staze i ceste pogodne za izradu ruta, podatke o nadmorskoj visini, točke interesa i pretraživanje adresa. Kartografski podaci spremaju se na uređaj Edge pa pristup mogućnostima navigacije i performansama ne ovisi o pokrivenosti mobilnom mrežom, a ažuriranja karata su besplatna.
Znajte kamo idete
Zahvaljujući značajki za izradu povratne rute sada možete više istraživati, bilo na cesti ili van ceste. Samo unesite udaljenost koju želite prijeći, a Edge 1000 izračunat će do 3 rute pogodne za vožnju biciklom. Prije odabira rute možete čak i pregledati profile nadmorske visine. Opremljen je i novom značajkom za planiranje rute pomoću koje upotrebom karte, točaka interesa i segmenata preuzetih s usluge Garmin Connect izravno na uređaju Edge 1000 možete izrađivati rute. I ovdje prije nego što krenete na put možete pregledati profile nadmorske visine svoje prilagođene rute. Ako skrenete s puta ili želite ranije završiti vožnju, Edge vas uvijek može istim putem vratiti na mjesto s kojeg ste krenuli ili izračunati najkraću rutu do početne točke i vratiti vas uz upute skretanje-po-skretanje.
Na dohvat ruke
Edge 1000 opremljen je 3-inčnim zaslonom u boji visoke rezolucije i dvostruke orijentacije. Opremljen je senzorom ambijentalne rasvjete koji automatski podešava svjetlinu zaslona kako bi se u promijenjenim uvjetima osvjetljenja poboljšala vidljivost. Za razliku od pametnih telefona zaslon je predviđen za rad u rukavicama i na kiši. Stranice za trening možete prilagoditi sa do 10 podatkovnih polja, a pomoću profila aktivnosti jednostavno se možete prebacivati između različitih biciklističkih aktivnosti, kao što su cestovni ili terenski biciklizam ili duge vožnje.
Povezivanje s pametnim telefonom
Kada je uparen s vašim pametnim telefonom i aplikacijom Garmin Connect™ Mobile, Edge 1000 nudi paket povezanih značajki, uključujući praćenje u stvarnom vremenu, dolazne pozive i obavijesti o porukama, dijeljenje putem društvenih medija, meteorološke informacije i bežično slanje/primanje staza i segmenata. Čim dovršite vožnju, podaci se automatski mogu pomoću Bluetooth® ili Wi-Fi® veze poslati na uslugu Garmin Connect. Na ovaj ste način uvijek povezani i trenutačno možete dijeliti detalje vožnje s prijateljima, članovima obitelji i kontaktima na društvenim medijima. Značajka LiveTrack omogućuje prijateljima i obitelji da prate vaše utrke i treninge u stvarnom vremenu. Putem društvenih medija ili e-pošte pozovite pratitelje tako da i oni mogu pratiti vaše podatke uživo putem Garmin Connect stranice za praćenje. Kada prime poziv putem e-pošte, pritiskom mogu odabrati praćenje i vidjeti vašu statistiku i položaj na karti.
Šifra artikla 40907-00806
Brand Garmin
Ekran 3" osjetljiv na dodir 240 x 400 piksela
Baterija punjiva litijska baterija (do 15 h)
Boja crna
Težina artikla 114,5 g
Jamstvo 2 godine
Zaslon: 3" osjetljiv na dodir 240 x 400 piksela
Baterija: Punjiva litij-ionska baterija
Trajanje baterije: Do 15 sati
Vodootporan: Da (IPX7)
Omogućen GPS
Prijemnik visoke osjetljivosti
Barometarski visinomjer
Prijenos od jedinice do jedinice (bežično dijeljenje podataka sa sličnim jedinicama)
Osnovna karta
Mogućnost dodavanja karti
Prihvaća podatkovne kartice: Da
Međutočke/favoriti/lokacije: 200
Rute: Ograničena dostupnim memorijskim prostorom
Povijest: Do 180 sati
Virtual Partner® (trenirajte s digitalnom osobom)
Staze (natječite se protiv prethodnih aktivnosti)
Auto Pause® (pauziranje i pokretanje mjerača vremena na temelju brzine)
Auto Lap® (automatsko pokretanje novog kruga)
Automatsko pomicanje (kruži po stranicama podataka tijekom vježbanja)
Napredno vježbanje (izrada prilagođenih vježbanja s ciljem)
Upozorenje o vremenu/udaljenosti (aktiviranje alarma kada dostignete cilj)
Intervali vježbanja (postavljanje intervala vježbanja i odmora)
Izračunavanje kalorija na temelju pulsa
Prilagodljivi zaslon(i)
Kompatibilno s mjeračem snage (prikazuje podatke snage iz kompatibilnih mjerača snage koji imaju ANT+™ drugih dobavljača): Da (bilježi podatke približno 1 put u sekundi)
Temperature (prikazuje i bilježi temperature dok se vozite)
Otpornost na udarce
Kompatibilno s Garmin Connect™ (internetska zajednica gdje analizirate, kategorizirate i dijelite podatke)
Automatska sinkronizacija (automatski prijenos podataka na računalo)
Dimenzije: 5,8 x 11,2 x 2,0 cm
Težina: 114,5 g

Ocijeni i komentiraj proizvod

Samo registrirani korisnici mogu davati ocjene. Molimo, registrirajte se