Košarica 0
Garmin Edge 1000 bundle (HRM+CAD), crni

Još pregleda

  • Garmin Edge 1000 bundle (HRM+CAD), crni
  • Garmin Edge 1000 bundle (HRM+CAD), crni

Garmin Edge 1000 bundle (HRM+CAD), crni

Neovisno o tome vozite li kako biste poboljšali osobni rekord ili svoje rezultate usporedili s rezultatima profesionalaca, pomoću uređaja Edge 1000 možete se povezati, uspoređivati ili se natjecati. Natjecanjem na segmentima na usluzi Garmin Connect svaku vožnju pretvorite u utrku, a rezultate u stvarnom vremenu, uključujući upozorenja za početak i kraj segmenta, kao i poredak vodećih gledajte na svom uređaju Edge. Uz uređaj dolaze i senzori pulsa i brzine. Segmenti vas motiviraju i tjeraju na kontinuirano poboljšavanje.

Na cesti
Uz izazove za vrijeme vožnje i povezane značajke Edge 1000 opremljen je naprednim mogućnostima navigacije i karata prilagođenima biciklistima. Prethodno učitana biciklistička karta tvrtke Garmin ima OSM (Open Street Map) sadržaje i staze i ceste pogodne za izradu ruta, podatke o nadmorskoj visini, točke interesa i pretraživanje adresa. Kartografski podaci spremaju se na uređaj Edge pa pristup mogućnostima navigacije i performansama ne ovisi o pokrivenosti mobilnom mrežom, a ažuriranja karata su besplatna.
Znajte kamo idete
Zahvaljujući značajki za izradu povratne rute sada možete više istraživati, bilo na cesti ili van ceste. Samo unesite udaljenost koju želite prijeći, a Edge 1000 izračunat će do 3 rute pogodne za vožnju biciklom. Prije odabira rute možete čak i pregledati profile nadmorske visine. Opremljen je i novom značajkom za planiranje rute pomoću koje upotrebom karte, točaka interesa i segmenata preuzetih s usluge Garmin Connect izravno na uređaju Edge 1000 možete izrađivati rute. I ovdje prije nego što krenete na put možete pregledati profile nadmorske visine svoje prilagođene rute. Ako skrenete s puta ili želite ranije završiti vožnju, Edge vas uvijek može istim putem vratiti na mjesto s kojeg ste krenuli ili izračunati najkraću rutu do početne točke i vratiti vas uz upute skretanje-po-skretanje.
Napredna analiza rezultata
Edge 1000 kompatibilan je s ANT+® senzorima, uključujući senzore brzine, takta, pulsa i kompatibilnu stanicu za vaganje. Ovo je prvo biciklističko računalo tvrtke Garmin povezano s elektroničkim sustavom za mijenjanje brzina Di2 tvrtke Shimano za prikaz trenutne brzine na zaslonu. Edge 1000 kompatibilan je i s ANT+ mjeračima snage, uključujući Vector®, naš jedinstveni mjerač snage bicikliranja na bazi okretaja pedala koji mjeri ukupnu snagu, balans lijevo/desno i takt. Pomoću vježbi snage koje su prethodno učitane na uređaj Edge 1000 možete izračunati svoj funkcionalni prag snage (FTP) koji zatim možete uzeti kao bazu za zone treniranja snage. Uređaj 1000 ima i kalendar treninga kompatibilan s naprednim vježbanjima koje možete planirati, rasporediti i preuzeti s usluge Garmin Connect.
Na dohvat ruke
Edge 1000 opremljen je 3-inčnim zaslonom u boji visoke rezolucije i dvostruke orijentacije. Opremljen je senzorom ambijentalne rasvjete koji automatski podešava svjetlinu zaslona kako bi se u promijenjenim uvjetima osvjetljenja poboljšala vidljivost. Za razliku od pametnih telefona zaslon je predviđen za rad u rukavicama i na kiši. Stranice za trening možete prilagoditi sa do 10 podatkovnih polja, a pomoću profila aktivnosti jednostavno se možete prebacivati između različitih biciklističkih aktivnosti, kao što su cestovni ili terenski biciklizam ili duge vožnje.
Povezivanje s pametnim telefonom
Kada je uparen s vašim pametnim telefonom i aplikacijom Garmin Connect™ Mobile, Edge 1000 nudi paket povezanih značajki, uključujući praćenje u stvarnom vremenu, dolazne pozive i obavijesti o porukama, dijeljenje putem društvenih medija, meteorološke informacije i bežično slanje/primanje staza i segmenata. Čim dovršite vožnju, podaci se automatski mogu pomoću Bluetooth® ili Wi-Fi® veze poslati na uslugu Garmin Connect. Na ovaj ste način uvijek povezani i trenutačno možete dijeliti detalje vožnje s prijateljima, članovima obitelji i kontaktima na društvenim medijima. Značajka LiveTrack omogućuje prijateljima i obitelji da prate vaše utrke i treninge u stvarnom vremenu. Putem društvenih medija ili e-pošte pozovite pratitelje tako da i oni mogu pratiti vaše podatke uživo putem Garmin Connect stranice za praćenje. Kada prime poziv putem e-pošte, pritiskom mogu odabrati praćenje i vidjeti vašu statistiku i položaj na karti.
Šifra artikla 40907-00807
Brand Garmin
Ekran 3" osjetljiv na dodir 240 x 400 piksela
Baterija punjiva litijska baterija (do 15 h)
Boja Crna
Težina artikla 114,5 g
Jamstvo 2 godine
Zaslon: 3" osjetljiv na dodir 240 x 400 piksela
Baterija: Punjiva litij-ionska baterija
Trajanje baterije: Do 15 sati
Vodootporan: Da (IPX7)
Omogućen GPS
Prijemnik visoke osjetljivosti
Barometarski visinomjer
Prijenos od jedinice do jedinice (bežično dijeljenje podataka sa sličnim jedinicama)
Osnovna karta
Mogućnost dodavanja karti
Prihvaća podatkovne kartice: Da
Međutočke/favoriti/lokacije: 200
Rute: Ograničena dostupnim memorijskim prostorom
Povijest: Do 180 sati
Senzor brzine
Monitor pulsa
Virtual Partner® (trenirajte s digitalnom osobom)
Staze (natječite se protiv prethodnih aktivnosti)
Auto Pause® (pauziranje i pokretanje mjerača vremena na temelju brzine)
Auto Lap® (automatsko pokretanje novog kruga)
Automatsko pomicanje (kruži po stranicama podataka tijekom vježbanja)
Napredno vježbanje (izrada prilagođenih vježbanja s ciljem)
Upozorenje o vremenu/udaljenosti (aktiviranje alarma kada dostignete cilj)
Intervali vježbanja (postavljanje intervala vježbanja i odmora)
Izračunavanje kalorija na temelju pulsa
Prilagodljivi zaslon(i)
Kompatibilno s mjeračem snage (prikazuje podatke snage iz kompatibilnih mjerača snage koji imaju ANT+™ drugih dobavljača): Da (bilježi podatke približno 1 put u sekundi)
Temperature (prikazuje i bilježi temperature dok se vozite)
Otpornost na udarce
Kompatibilno s Garmin Connect™ (internetska zajednica gdje analizirate, kategorizirate i dijelite podatke)
Automatska sinkronizacija (automatski prijenos podataka na računalo)
Dimenzije: 5,8 x 11,2 x 2,0 cm
Težina: 114,5 g

Ocijeni i komentiraj proizvod

Samo registrirani korisnici mogu davati ocjene. Molimo, registrirajte se