Košarica 0
Garmin Drive 60 LM Europe

Garmin Drive 60 LM Europe

Jednostavan GPS navigacijski uređaj Garmin Drive 60 LM za cijelu Europu koji s prethodno učitanim detaljnim kartama Europe tijekom vožnje uključuje upozorenja na opasne zavoje, promjene brzine, umor, školske zone i još mnogo toga. Funkcija Garmin Real Directions™ daje upute kakve biste dobili od prijatelja i koristi orijentaciji i signalizaciji. Pronađite nove i popularne restorane, trgovine i druge sadržaje zahvaljujući aplikaciji Foursquare®. Primajte upozorenja o kamerama za mjerenje brzine i prolasku kroz crveno svjetlo, a uz upozorenja o zastojima u prometu uvijek ćete biti spremni na iznenadne zastoje. Za vrijeme dugih vožnji funkcija koja vas upozorava na umor predložit će vrijeme za stanku i moguće mjesto za odmor ako ste vozili više sati. Najbolja rješenja za promet dolaze iz Garmina!
Praktična pomoć u vožnji za svakodnevnu vožnju na posao
GPS navigacijski uređaj Garmin Drive 40 LMT opremljen je funkcijama pomoći u vožnji koje vam pomažu da vozite sigurnije i povećavaju svjesnost o prometnoj situaciji. Upozorenja uključuju obavijesti o oštrim zavojima, promjeni brzine, pružnim prijelazima i prijelazima za životinje. Uz to, Garmin Drive 40 LMT obavještava vas kada vozite u krivom smjeru, kada vozite jednosmjernom ulicom i upozorava vas na školske zone koje se nalaze u blizini. Primajte upozorenja o kamerama za mjerenje brzine i prolazak kroz crveno svjetlo, a uz upozorenja o zastojima u prometu uvijek ćete biti spremni za iznenadne zastoje. Za vrijeme dugih vožnji funkcija koja vas upozorava na umor predložit će vrijeme za stanku i moguće mjesto za odmor ako ste vozili više sati. Funkcija 'Nadolazi' omogućuje vam jednostavan pregled mjesta koja se nalaze ispred vas i ciljeva duž rute kao što su granice, a da pri tome ne morate zatvoriti prikaz karte.
Navođenje pomoću prepoznatljivih orijentira
Garmin Drive 40 LMT daje novo značenje “govornim uputama skretanje-po-skretanje”. Naime, funkcija Garmin Real Directions™ daje lako razumljive upute kakve biste dobili od prijatelja i koristi prepoznatljive orijentire, zgrade i signalizaciju (npr. “Skrenite desno poslije crvene zgrade” ili “Skrenite lijevo poslije restorana McDonalds”). Zahvaljujući usluzi Foursquare isporučuje se s milijunima novih i popularnih prethodno učitanih mjesta.
Odaberite kamo točno trebate ići
Funkcija Direct Access pojednostavljuje kretanje do određenih složenih odredišta, kao što su trgovački centri ili zračne luke, tako što unutar veće lokacije pronalazi točno određeno mjesto. Ako navigirate do trgovačkog centra, funkcija Direct Access osigurat će dodatne podatke o lokacijama točno određenih trgovina koje se u njemu nalaze. Na primjer, “Stigli ste u trgovački centar City Center. Trgovina H&M nalazi se unutra, na gornjoj razini”.
Lakše pretraživanje, brže pronalaženje
Garmin Drive 40 LMT sadrži polje za pretraživanje koje olakšava pronalaženje adresa i milijuna točaka interesa. Jednostavno unesite kategoriju (npr. “pizza”), punu adresu ili naziv (“Konzum”) i Garmin Drive 40 LMT brzo će prikazati rezultate vašeg pretraživanja. Ako pogriješite u pisanju, Garmin Drive 40 LMT ponudit će više rezultata pretraživanja koji su slični onome što ste unijeli.
Uparite Drive s kamerom
Za potpuno navigacijsko rješenje Garmin Drive 40 LMTmožete upariti s BC™ 30 bežičnom pomoćnom kamerom (prodaje se odvojeno; preporučuje se profesionalna montaža). Kad je povežete, na zaslonu uređaja Garmin Drive 40 LMT prilikom vožnje unatrag lako ćete vidjeti vozila, pješake i druge prepreke. Ako putujete s bebom ili malim djetetom, povežite uređaj s Garmin babyCam™ uređajem. babyCam je uređaj za nadzor djece u vozilu koji vam osigurava praktičan pogled na putnike na stražnjem sjedalu “na zahtjev” i to izravno na zaslonu navigacijskog uređaja
Šifra artikla 40922-00069
Brand Garmin
Ekran dijagonala 4.3” / 10.9 cm, 480 x 272 piksela
Baterija Punjiva litij-ionska baterija
Boja Crna
Dimenzije artikla 12.2x7.6x1.9 cm
Težina artikla 144.6 g
Jamstvo 2 godine
Dimenzije 12.2 x 7.6 x 1.9 cm
Veličina zaslona: dijagonala 4.3” / 10.9 cm;
Rezolucija zaslona, Š x V 480 x 272 piksela
Vrsta zaslona WQVGA TFT zaslon u boji s bijelim pozadinskim osvjetljenjem
Težina 144,6 g
Baterija Punjiva litij-ionska baterija
Trajanje baterije Do 1 sata
Prijemnik visoke osjetljivosti
Karte i memorija
Prethodno učitane karte ulica: Da
Uključuje doživotna ažuriranja karte: Da
nüMaps jamstvo:Da
Ugrađena memorija: Ugrađeni solid state pogon
Prihvaća podatkovne kartice: microSD™ kartica (ne isporučuje se)
Prilagođene točke interesa (mogućnost dodavanja dodatnih točaka interesa): Da
Međutočke/favoriti/lokacije 1000
Navigacijske funkcije
Izgovaranje naziva ulica (npr. "Skrenite udesno NA ULICU ELM za 500 ft."): Da
Pomoć za trake (vodi vas do odgovarajuće trake za navigaciju): Da
Prikaz križanja (prikazuje znakove križanja): Da
Izbjegavanje rute (izbjegavanje autoceste, naplate cestarine itd.): Da
Pokazatelj ograničenja brzine (prikazuje ograničenje brzine za većinu cesta u SAD-u i Europi): Da
Pogledajte nadolazeće točke interesa na ruti: Da
Dodatno
Planer puta, zapisnik puta, magnetski nosač s napajanjem, navođenje pomoću orijentira Garmin Real Directions™

Ocijeni i komentiraj proizvod

Samo registrirani korisnici mogu davati ocjene. Molimo, registrirajte se