Košarica 0
Garmin cestovni GPS zūmo 590 LM Europe

Još pregleda

  • Garmin cestovni GPS zūmo 590 LM Europe
  • Garmin cestovni GPS zūmo 590 LM Europe

Garmin cestovni GPS zūmo 590 LM Europe

Zūmo® 590LM premium navigacija za motor sa 5” zaslonom čitljivim pri jakom suncu, dvosmjerne orijentacije, osjetljivim na dodir tako da možete upravljati njime i dok nosite rukavice. Osigurava hands-free pozive i primanje glasovnih uputa u kacigi preko Bluetooth® tehnologije. Sadrži i MP3 player te je kompatibilan s iPod® i iPhone® uređajima za kontrolu slušanja glazbe izravno na njegovom zaslonu. Zūmo 590LM radi s Garmin sustavom za mjerenje tlaka u gumama (prodaje se zasebno). Vodootporan po IPX7, uz aktualne informacije o prometu i vremenu preko Smartphone Link5 app. Besplatna nadogradnja karata i funkcija zavojite ceste za navođenje zavojitim cestama.

Sjajna slika ceste
Zūmo 590LM opremljen je velikim, svijetlim 5-inčnim zaslonom osjetljivim na dodir čitljivim čak i na sunčevoj svjetlosti. Obzirom da ima zaslon dvostruke orijentacije, uređaj za navigaciju možete postaviti vodoravno za širi prikaz ili okomito ako želite vidjeti više rute koja vas očekuje. Uz to, zahvaljujući intuitivnom sučelju visoke osjetljivosti kompatibilnom s rukavicama, unos podataka lak je kao i mijenjanje brzina.
Snaga Bluetooth tehnologije
Zūmo 590LM opremljen je Bluetooth bežičnom tehnologijom. Tako možete telefonirati, a da pri tome ne morate skidati rukavice ili kacigu. Povežite zūmo sa svojim mobilnim uređajem i slušalicama ili kacigom s Bluetooth vezom i pozivajte i primajte pozive dok ste u pokretu. Pomoću Bluetooth sučelja uređaja zūmo možete nazvati točku interesa što je idealno za promjenu plana u zadnjem trenutku ili brzo stajanje zbog hrane ili goriva. Pratite izgovorene nazive ulica i upute za navigaciju i ostanite fokusirani na cestu. Zūmo 590LM može odašiljati glasovne upite na vaše slušalice ili kacigu s Bluetooth vezom. Garmin Real Directions™ daje upute kakve biste dobili od prijatelja i umjesto teško čitljivih naziva ulica koristi orijentire i signalizaciju.
Glazba i multimedijski sadržaji
Vozite se u svom ritmu. Zūmo 590LM opremljen je MP3 playerom i kompatibilan je s uređajima iPod i iPhone® pa svojom kolekcijom glazbe možete upravljati na njegovom zaslonu.
Jednostavno praćenje tlaka u gumama
Zūmo 590LM kompatibilan je s našim integriranim senzorom za praćenje tlaka u gumama (prodaje se odvojeno). Dodajte senzor sustava za praćenje tlaka u gumama za svaku gumu i na zaslonu uređaja zūmo pratite tlak u gumama.
Čvrst i spreman za cestu
Robustan i otporan na gorivo, UV zrake i nepovoljne vremenske uvjete, zūmo 590LM napravljen je za cestu. Temeljito testiran na vibracije i padove, zūmo može podnijeti gotovo sve uvjete vožnje.
Ažuriranja za Lifetime karte
Zūmo 590LM isporučuje se s besplatnim ažuriranjima karata za cijeli vijek trajanja vašeg uređaja, pa će rute sadržavati najnovije točke interesa, ceste i navigacijske podatke koje može isporučiti tvrtka Garmin.
S lakoćom navigirajte kompliciranim prijelazima
Aktivna pomoć za trake s glasovnim uputama pomaže vam da bezbrižno prođete kroz izlaz ili prijelaz. Kako se približavate, na animiranom modelu strelice jarkih boja pokazuju u kojoj se traci morate nalaziti ako želite nastaviti voziti svojom rutom, a ljubazni glas ponudit će vam dodatnu pomoć. Prikaz križanja iz ptičje perspektive daje detaljnu sliku prijelaza iz zraka. photoReal prikaz križanja daje realističan prikaz križanja i prijelaza na vašoj ruti, uključujući okolni pejzaž. Strelice jarkih boja pokazuju u kojoj se traci trebate nalaziti.
Brzi pregled mnoštva informacija
Zūmo 590LM prikazuje ograničenje brzine, trenutnu brzinu i vrijeme dolaska. Naziv ulice u kojoj se trenutno nalazite možete pročitati jednim brzim pogledom. Za vrijeme vožnje bez napuštanja karte pomoću značajke Nadolazi jednostavno možete vidjeti mjesta na koja ćete naići, kao što su benzinske crpke, restorani i bankomati.
Šifra artikla 40922-00025
Brand Garmin
Ekran 5" 800x420
Baterija punjiva litij-ionska baterija (do 4 h)
Boja Crna
Težina artikla 374,5 g
Jamstvo 2 godine
Zaslon: 5" WVGA zaslon u boji s tehnologijom TFT i bijelim pozadinskim osvjetljenjem, 800 x 480 piksela
Baterija: punjiva litij-ionska baterija
Trajanje baterije: do 4 sata
Vodootpornost: Da (IPX7)
Prijemnik visoke osjetljivosti
Utičnica za slušalice / audio izlaz
Prethodno učitane karte ulica
Uključuje doživotna ažuriranja karte
nüMaps jamstvo
Ugrađena memorija: interni solid state pogon
Prilagođene točke interesa (mogućnost dodavanja dodatnih točaka interesa)
Međutočke/favoriti/lokacije: 1000
Izgovaranje naziva ulica (npr. "Skrenite udesno NA ULICU ELM za 500 ft.")
Pomoć za trake (vodi vas do odgovarajuće trake za navigaciju)
Prikaz križanja (prikazuje znakove križanja)
Izbjegavanje rute (izbjegavanje autoceste, naplate cestarine itd.)
Bluetooth® bežična tehnologija
Pokazatelj ograničenja brzine (prikazuje ograničenje brzine za većinu cesta u SAD-u i Europi)
Pogledajte nadolazeće točke interesa na ruti
MP3 player
Planer puta
Zapisnik puta
Dimenzije: 14,9 x 9,7 x 3,3 cm
Težina: 374,5 g

Ocijeni i komentiraj proizvod

Samo registrirani korisnici mogu davati ocjene. Molimo, registrirajte se