Košarica 0
Garmin cestovni GPS nüvi 2589LM Europe

Još pregleda

  • Garmin cestovni GPS nüvi 2589LM Europe

Garmin cestovni GPS nüvi 2589LM Europe

Nuvi 2589LM ima 5-inčni zaslon s dvostrukom orijentacijom i zumiranjem upotrebom dva prsta. Detaljne karte Europe s besplatnom nadogradnjom karte za čitav životni vijek uređaja. Uz aplikaciju Foursquare pronađite nove i popularne restorane, trgovine i druge sadržaje. Koristeći Bluetooth povezivanje obavljajte telefonske pozive bez korištenja ruku. Uz navigaciju na hrvatskom jeziku i s glasovnom aktivacijom ruke će vam uvijek biti na upravljaču.

Svijetao zaslon
Nüvi 2589LM opremljen je svijetlim 5-inčnim zaslonom sa zumiranjem pomoću dva prsta pa brzo možete pobliže pogledati bilo koju informaciju na zaslonu. Dvostruka orijentacija omogućuje upotrebu navigacijskog uređaja nüvi 2589LM u vodoravnom i okomitom položaju.
Detaljne karte s besplatnim nadogradnjama
Nüvi 2589LM isporučuje se s učitanim detaljnim kartama Europe. Uz besplatne nadogradnje lifetime karata vaše će rute sigurno uvijek prikazivati najnovije dostupne karte, točke interesa i navigacijske podatke. Nove karte besplatno možete preuzimati tijekom vijeka trajanja vašeg navigacijskog uređaja.
Foursquare dodaje mnogo novih točaka interesa
Uz pomoć toliko podataka navigacijski uređaj nüvi 2589LM bez problema pronalazi adrese i mnogo točaka interesa, odnosno tvrtke, trgovine, restorane i druga odredišta. U našoj se bazi podataka točaka interesa nalaze i relevantne informacije dobivene putem usluge Foursquare. Sada će se prilikom pretraživanja na vrhu popisa pojaviti relevantni Foursquare rezultati. To je jednostavan način za otkrivanje novih i popularnih restorana, trgovina i mnogih drugih mjesta. Ako s navigacijskim uređajem nüvi 2589LM koristite aplikaciju Smartphone Link, možete se prijaviti na uslugu Foursquare i pregledavati detaljnije informacije o točki interesa kao što su ocjene, raspon cijena i radno vrijeme.
Garmin Real Directions™
Vozite bezbrižno, čak i kada se nalazite izvan dometa svoje mobilne mreže. Nüvi 2589LM daje novo značenje govornim uputama skretanje-po-skretanje jer značajka Real Directions tvrtke Garmin daje upute kakve biste dobili od prijatelja i koristi prepoznatljive orijentire, zgrade i signalizaciju. Ne morate se više mučiti i pokušavati pročitati nazive ulica. Umjesto toga, poslušajte jasno izgovorene upute, npr. "Skrenite lijevo poslije benzinske postaje".
Odaberite gdje točno trebate ići
Funkcija Direct Access pojednostavljuje kretanje do odabranih složenih odredišta, kao što su trgovački centri ili aerodromi, tako što unutar veće lokacije pronalazi točno određeno mjesto. "Trgovina Anthropologie nalazi se unutra, na gornjoj razini."
S lakoćom navigirajte kompliciranim prijelazima
Aktivna pomoć za trake s glasovnim uputama pomaže vam da bezbrižno prođete kroz izlaz ili prijelaz. Kako se približavate, na animiranom modelu strelice jarkih boja pokazuju u kojoj se traci morate nalaziti ako želite nastaviti voziti svojom rutom, a ljubazni glas ponudit će vam dodatnu pomoć. Prikaz križanja iz ptičje perspektive daje detaljnu sliku prijelaza iz zraka. photoReal prikaz križanja daje realističan prikaz križanja i prijelaza na vašoj ruti, uključujući okolni pejzaž. Strelice jarkih boja pokazuju u kojoj se traci trebate nalaziti. nüvi 2589LM prikazuje i stvarne prometne znakove koji se pojavljuju na vašoj ruti.
Kompatibilan s Bluetooth® tehnologijom
Sinkronizirajte nüvi 2589LM i uređaj s omogućenom Bluetooth tehnologijom kao što je pametni telefon pa pomoću ugrađenog mikrofona i zvučnika upućujte i primajte pozive bez korištenja ruku. Telefon možete spremiti na sigurno u džep, torbicu ili na upravljačku ploču te upućivati ili primati pozive.
Moć vašeg glasa
Bogata oprema uređaja nüvi 2589LM uključuje i navigaciju s glasovnom aktivacijom. Govorite, a vaš će uređaj inteligentno odgovoriti dok su vam ruke i dalje na upravljaču. Naravno, navigirati možete i putem sučelja na zaslonu osjetljivom na dodir.
Kompatibilan s aplikacijom Smartphone Link
Smartphone Link besplatna je aplikacija koja vaš nüvi 2589LM povezuje s vašim iPhone® uređajem ili pametnim telefonom sa sustavom Android™. Kada su upareni, nüvi koristi vaš postojeći podatkovni paket za dijeljenje informacija kao što su mjesto gdje ste parkirali, točke interesa i vaše odredište. Pomoću aplikacije Smartphone Link lokacije i adrese jednostavno možete poslati s telefona izravno na nüvi uređaj.
Smartphone Link omogućuje vam i pristup Garmin Live uslugama4 koje daju praktične informacije u stvarnom vremenu kao što je, primjerice, vremenska prognoza. Smartphone Link radi s iPhone 4S uređajima ili novijima i nekim uređajima sa sustavom Android.
Brzi pregled mnoštva informacija
Karta vožnje uvijek se nalazi na zaslonu uređaja nüvi 2589LM, a dodatne informacije pojavljuju se sa strane. Ako želite detalje, jednostavno dodirnite zaslon. Dok se vozite po ruti, značajka Nadolazi neprestano vam pruža informacije o obližnjim uslugama, uključujući restorane, benzinske postaje i bankomate. Nüvi 2589LM prikazuje ograničenje brzine, trenutnu brzinu i predviđeno vrijeme dolaska. Naziv ulice u kojoj se trenutno nalazite možete pročitati jednim brzim pogledom. Nüvi 2589LM vas upozorava i ako se nalazite u blizini škole.
Šifra artikla 40922-00021
Brand Garmin
Ekran 5" 480 x 272
Baterija punjiva litij-ionska baterija (do 2 h)
Boja Crna
Težina artikla 184 g
Jamstvo 2 godine
Zaslon: 5" WQVGA TFT zaslon u boji s ručnom dvostrukom orijentacijom i bijelim pozadinskim osvjetljenjem, 480 x 272
Baterija: punjiva litij-ionska baterija
Trajanje baterije: do 2 sata
Prijemnik visoke osjetljivosti
Prethodno učitane karte ulica
Uključuje doživotna ažuriranja karte
Ugrađena memorija: internal solid state
Prilagođene točke interesa (mogućnost dodavanja dodatnih točaka interesa)
Međutočke/favoriti/lokacije: 1000
Izgovaranje naziva ulica (npr. "Skrenite udesno NA ULICU ELM za 500 ft."): Da (uz značajku Garmin Real Directions™)
Navigacija s glasovnom aktivacijom (upravljanje uređajem glasovnim naredbama)
Pomoć za trake (vodi vas do odgovarajuće trake za navigaciju)
Prikaz križanja (prikazuje znakove križanja)
Izbjegavanje rute (izbjegavanje autoceste, naplate cestarine itd.)
Bluetooth® bežična tehnologija
Pokazatelj ograničenja brzine (prikazuje ograničenje brzine za većinu cesta u SAD-u i Europi)
Pogledajte nadolazeće točke interesa na ruti: Da (sa Up Ahead)

Ocijeni i komentiraj proizvod

Samo registrirani korisnici mogu davati ocjene. Molimo, registrirajte se