Košarica 0
Garmin cestovni GPS dezl 770 LMT Europe, kamionski mod

Još pregleda

  • Garmin cestovni GPS dezl 770 LMT Europe, kamionski mod

Garmin cestovni GPS dezl 770 LMT Europe, kamionski mod

Dēzl 770LMT navodi vas pomoću 5-inčnog staklenog zaslona koji lako možete vidjeti iz svih dijelova kabine. Kroz izrazito glasne, poboljšane zvučnike bez problema ćete čuti jasno izgovorene upute skretanje po skretanje, neovisno o buci na cesti. Garmin Real Directions™ daje upute kakve biste dobili od prijatelja i umjesto teško čitljivih ili nepostojećih znakova s nazivima ulica koristi prepoznatljive orijentire, zgrade i signalizaciju. Ugrađena Bluetooth® tehnologija povezuje uređaj s mobilnim telefonom za telefoniranje putem ugrađenog zvučnika i mikrofona.

Izrada prilagođenih ruta za kamione
dēzl 770LMT opremljen je detaljnim kartama Europe koje uključuju i ograničenja za kamione poput visina mostova, oštrih zavoja, ograničenja težine i još mnogo toga, te relevantne podatke za većinu glavnih cesta i autoputova. Jednostavno unesite informacije o profilu vozila (mogu se unijeti podaci o visini, težini, duljini, širini i opasnom teretu) i pronađite rutu prikladnu za kamione koja odgovara veličini i težini vašeg kamiona i teretu koji vozite. Pomoću jednostavnih profila kamiona jednim dodirom gumba mijenjajte veličinu prikolica. Uključeni planer puta omogućuje vam izradu ruta s više zaustavljanja i planiranje i spremanje budućih putovanja. Jednostavno oblikovanje ruta omogućuje vam da dodirivanjem zaslona u svoju rutu uključite preferirane ceste ili gradove.
Besplatan Lifetime sustav izbjegavanja prometa
dēzl 770LMT opremljen je Garmin prometnim informacijama koje vam omogućuju da više vremena provedete u pokretu. Uz Garmin prometne informacije vaša je karta vožnje uvijek na zaslonu. Upozorenja o prometu pojavljuju se na bočnoj strani karte, a poruke o stanju u prometu usto se i izgovaraju. Garmin prometne informacije daju detaljne podatke o situaciji, na primjer koliko je očekivano trajanje zastoja i postoji li mogućnost obilaska. Može vam čak i potvrditi nalazite li se na najbržoj ruti. Uz Lifetime prometne informacije vaš će dēzl 770LMT tijekom cijelog vijeka trajanja primati besplatne prometne informacije i to bez oglasa i bez naknada za pretplatu. Garmin prometne informacije dolaze izravno na vaš dēzl uređaj – nije vam potreban pametni telefon.
Kompatibilan s Bluetooth® tehnologijom
Sinkronizirajte dēzl 770LMT i uređaj s omogućenom Bluetooth tehnologijom kao što je pametni telefon pa pomoću ugrađenog mikrofona i zvučnika upućujte i primajte hands-free pozive. Telefon možete spremiti na sigurno u džep ili na upravljačku ploču te upućivati ili primati pozive.
Točke interesa i usluge prilagođene kamionima
U potrazi ste za mjestima na koja biste mogli otići? Pronađite točke interesa poput stajališta za kamione, stanica za vaganje, parkirališta, prenoćišta, Wi-Fi® točaka i mnoge druge koje drugi profesionalni vozači toliko vole da su im dali visoke ocjene.
S lakoćom navigirajte kompliciranim čvorištima
dēzl 770LMT ima i aktivnu pomoć za trake. Aktivna pomoć za trake pomoću glasovnih upozorenja i strelica u jarkim bojama pokazuje koja je ispravna traka za vašu rutu. photoReal prikaz križanja prikazuje izlaze onako kako zaista izgledaju: u boji i s mnoštvom detalja. Bird’s Eye prikaz križanja daje detaljnu sliku cestovne mreže iz zraka.
Nadolazi
Uz funkciju Nadolazi lako možete pronaći željena mjesta bez napuštanja karte. Dok se vozite po ruti, značajka Nadolazi neprestano vam pruža informacije o obližnjim uslugama, uključujući restorane, benzinske postaje i bankomate. Ni to nije sve, funkcija Nadolazi može se prilagođavati pa uvijek možete saznati lokaciju omiljenih odredišta na svom putu.
Zapisnik povijesti servisa
dēzl 770LMT ima zapisnik povijesti servisa u koji možete bilježiti datume i vrste obavljenih servisa. To je praktičan način za bilježenje podataka o broju prijeđenih milja na gumama, tlaku u gumama, zamjeni ulja i guma i drugih podataka.
Šifra artikla 40922-00014
Brand Garmin
Ekran 7" 800 x 480
Baterija punjiva litij-ionska (do 1 h)
Boja Crna
Težina artikla 438 g
Jamstvo 2 godine
Zaslon: 7" višedodirni, kapacitativni WVGA TFT zaslon u boji s bijelim pozadinskim osvjetljenjem, 800 x 480
Baterija: punjiva litij-ionska baterija
Trajanje baterije: do 1 sata
Prijemnik visoke osjetljivosti
Utičnica za slušalice / audio izlaz
Prethodno učitane karte ulica
Uključuje doživotna ažuriranja karte
nüMaps jamstvo
Ugrađena memorija: interni solid state pogon
Prilagođene točke interesa (mogućnost dodavanja dodatnih točaka interesa)
Međutočke/favoriti/lokacije: 1
Izgovaranje naziva ulica (npr. "Skrenite udesno NA ULICU ELM za 500 ft.")
Navigacija s glasovnom aktivacijom (upravljanje uređajem glasovnim naredbama)
Kompatibilno s prometom (izrada rute oko prometa s prijemnikom i pretplatom)
Doživotno ažuriranje stanja u prometu (primajte besplatna doživotna ažuriranja stanja u prometu)
Pomoć za trake (vodi vas do odgovarajuće trake za navigaciju)
Prikaz križanja (prikazuje znakove križanja)
Izbjegavanje rute (izbjegavanje autoceste, naplate cestarine itd.)
Bluetooth® bežična tehnologija
Pokazatelj ograničenja brzine (prikazuje ograničenje brzine za većinu cesta u SAD-u i Europi)
Pogledajte nadolazeće točke interesa na ruti
Dimenzije: 19,81 x 12,11 x 2,55 cm
Težina: 438 g

Ocijeni i komentiraj proizvod

Samo registrirani korisnici mogu davati ocjene. Molimo, registrirajte se