Košarica 0
FreeOn vrtić plavo-žuti

FreeOn vrtić plavo-narančasti

Vrtić za sigurnu i zabavnu igru sa čvrstom mrežom i otvorom na stranici kroz kojeg dijete može samo izaći ili ući. Proizvod je namijenjen djeci od rođenja do 15 kg težine.
Dimenzije: 100 x 85 cm.
Šifra artikla 4060-01130
Vrsta Vrtići
Brand FreeON
Dob 0m-9m
Jamstvo 12 mjeseci
Zemlja porijekla Kina
Težina artikla 9,80 kg
Rođenje djeteta roditeljima donosi brojne izazove. Sa proizvodima FreeOn želimo roditeljima omogućiti, da što ljepše prožive svaki dan sa svojim djetetom. U liniji Car, Street i Home obuhvatili smo proizvode koje odlikuje funkcionalnost, jedinstven dizajn i kvaliteta.

Linija Street obuhvaća putne sisteme i dječja kolica koja omogućuju potpunu mobilnost. Brojni modeli i dizajni prilagođavaju se različitim životnim uvjetima.

Autosjedalice linije Car pružaju najviši stupanj sigurnosti kako na kraćim, tako i na duljim putovanjima. Ponuditi vam želimo autosjedalicu za svaku dob djeteta, koja će mu pružati najviši stupanj sigurnosti i udobnosti.

FreeOn linija Home je linija proizvoda namjenjena za upotrebu u kući ili stanu. Pri oblikovanju te linije obratili smo pozornost na potrebe djece, sigurnost, funkcionalnost, jednostavnu upotrebu i visoki stupanj kvalitete.

Ocijeni i komentiraj proizvod

Samo registrirani korisnici mogu davati ocjene. Molimo, registrirajte se