Košarica 0
FreeOn ogradica za dječji krevetić, svjetlo plava

FreeOn ogradica za dječji krevetić, svjetlo plava

Sigurnosna ogradica za krevetić.
Ogradica spriječava da dijete padne s kreveta dok spava. Može se postaviti na svaki krevet.
Držač se postavlja ispod madraca, a ogradicu ne morate svaki puta micati, već ju pomoću dvije ručke jednostavno okrenete prema dolje.
Dimenzije: dužina 155 cm, visina 35 cm.
Šifra artikla 4060-01131
Vrsta Zaštite
Brand FreeON
Dob 0m+
Jamstvo 12 mjeseci
Zemlja porijekla Kina
Težina artikla 2,40 kg
Rođenje djeteta roditeljima donosi brojne izazove. Sa proizvodima FreeOn želimo roditeljima omogućiti, da što ljepše prožive svaki dan sa svojim djetetom. U liniji Car, Street i Home obuhvatili smo proizvode koje odlikuje funkcionalnost, jedinstven dizajn i kvaliteta.

Linija Street obuhvaća putne sisteme i dječja kolica koja omogućuju potpunu mobilnost. Brojni modeli i dizajni prilagođavaju se različitim životnim uvjetima.

Autosjedalice linije Car pružaju najviši stupanj sigurnosti kako na kraćim, tako i na duljim putovanjima. Ponuditi vam želimo autosjedalicu za svaku dob djeteta, koja će mu pružati najviši stupanj sigurnosti i udobnosti.

FreeOn linija Home je linija proizvoda namjenjena za upotrebu u kući ili stanu. Pri oblikovanju te linije obratili smo pozornost na potrebe djece, sigurnost, funkcionalnost, jednostavnu upotrebu i visoki stupanj kvalitete.

Ocijeni i komentiraj proizvod

Samo registrirani korisnici mogu davati ocjene. Molimo, registrirajte se