Košarica 0
FreeON kolica Sun Plus petrolej zelena

FreeON kolica Sun Plus petrolej zelena

Kolica su namjenjena djeci starijoj od 6 mjeseci pa do 15 kg.
Aluminijska konstrukcija, leđni naslon podesiv u 5 položaja, 5-točkovni sigurnosni pojas, košara za kupnju i podesivi oslonac za noge.
Rotirajući prednji kotači s mogućnosti fiksiranja.
Napomena Iznimno, za artikle iz asortimana FreeOn dostava je u roku 5 radnih dana.
Šifra artikla 4060-00967
Vrsta Kišobran kolica
Brand FreeON
Dob od 6 mjeseci do 15 kg težine
Spol Unisex
Jamstvo 12 mjeseci
Zemlja porijekla Kina
Težina artikla 7,00 kg
Rođenje djeteta roditeljima donosi brojne izazove. Sa proizvodima FreeOn želimo roditeljima omogućiti, da što ljepše prožive svaki dan sa svojim djetetom. U liniji Car, Street i Home obuhvatili smo proizvode koje odlikuje funkcionalnost, jedinstven dizajn i kvaliteta.
Linija Street obuhvaća putne sisteme i dječja kolica koja omogućuju potpunu mobilnost. Brojni modeli i dizajni prilagođavaju se različitim životnim uvjetima.
Autosjedalice linije Car pružaju najviši stupanj sigurnosti kako na kraćim, tako i na duljim putovanjima. Ponuditi vam želimo autosjedalicu za svaku dob djeteta, koja će mu pružati najviši stupanj sigurnosti i udobnosti.
FreeOn linija Home je linija proizvoda namjenjena za upotrebu u kući ili stanu. Pri oblikovanju te linije obratili smo pozornost na potrebe djece, sigurnost, funkcionalnost, jednostavnu upotrebu i visoki stupanj kvalitete.

Komentari korisnika

kisobran kolica

Autor: josipa (13.7.2015.)
kolica su odlicna

Ocijeni i komentiraj proizvod

Samo registrirani korisnici mogu davati ocjene. Molimo, registrirajte se