Košarica 0
FreeOn kolica Spring srebrno-smeđa

FreeOn kolica Spring srebrno-smeđa

Sportska kolica FreeOn s aluminijskom konstrukcijom namijenjena su za djecu od rođenja do 15 kg. Zahvaljujući aluminijskom okviru kolica su vrlo lagana i jednostavna za slaganje.
Naslon se može podesiti u gotovo ležeći položaj (175°). Pettočkovni sigurnosni sistem zatvaranje. Os prednjih kotača s mogućnošću zaključavanja pruža jednostavnost rukovanja kolicima. U velikoj košari ima prostora za mnogo potrepština. Odvojivi krović s prozorom, mališana štiti od sunca i vjetra. Priložena je navlaka za kišu. Kolica teže 6 kg. Dimenzije: 81,5 x 58 x 107 cm.
Šifra artikla 4060-01304
Vrsta Duboka kolica
Brand FreeON
Dob 0m+
Boja Srebrno-smeđa
Jamstvo 12 mjeseci
Dimenzije artikla 81,5 x 58 x 107 cm
Težina artikla 7,5 kg
Rođenje djeteta roditeljima donosi brojne izazove. S proizvodima FreeOn želimo roditeljima omogućiti, da što ljepše prožive svaki dan sa svojim djetetom. U liniji Car, Street i Home obuhvatili smo proizvode koje odlikuje funkcionalnost, jedinstven dizajn i kvaliteta.
Linija Street obuhvaća putne sisteme i dječja kolica koja omogućuju potpunu mobilnost. Brojni modeli i dizajni prilagođavaju se različitim životnim uvjetima.
Autosjedalice linije Car pružaju najviši stupanj sigurnosti kako na kraćim, tako i na duljim putovanjima. Ponuditi vam želimo autosjedalicu za svaku dob djeteta, koja će mu pružati najviši stupanj sigurnosti i udobnosti.
FreeOn linija Home je linija proizvoda namjenjena za upotrebu u kući ili stanu. Pri oblikovanju te linije obratili smo pozornost na potrebe djece, sigurnost, funkcionalnost, jednostavnu upotrebu i visoki stupanj kvalitete.

Ocijeni i komentiraj proizvod

Samo registrirani korisnici mogu davati ocjene. Molimo, registrirajte se