Košarica 0
FreeOn kolica Smart Sport roza

FreeOn kolica Smart Sport roza

Sportska kišobran kolica s podesivim leđnim naslonom u 3 položaja. Prikladna za djecu stariju od 6 mjeseci. Veliki, produženi krović pruža učinkovitu zaštitu od sunca. Udoban, mekano podložen sjedeći dio. Praktična i velika košara za stvari.
Dimenzije sklopljenih kolica: 107 x 26 cm, rasklopljena kolica 77 x 46 x 107 cm, težina kolica 7,9 kg.
Šifra artikla 4060-02390
Vrsta Kišobran kolica
Brand FreeON
Dob 6m+
Jamstvo 12 mjeseci
Zemlja porijekla Kina
Dimenzije artikla 77x46x107 cm
Težina artikla 7.9 kg
Rođenje djeteta roditeljima donosi brojne izazove. Sa proizvodima FreeOn želimo roditeljima omogućiti, da što ljepše prožive svaki dan sa svojim djetetom. U liniji Car, Street i Home obuhvatili smo proizvode koje odlikuje funkcionalnost, jedinstven dizajn i kvaliteta.
Linija Street obuhvaća putne sisteme i dječja kolica koja omogućuju potpunu mobilnost. Brojni modeli i dizajni prilagođavaju se različitim životnim uvjetima.
Autosjedalice linije Car pružaju najviši stupanj sigurnosti kako na kraćim, tako i na duljim putovanjima. Ponuditi vam želimo autosjedalicu za svaku dob djeteta, koja će mu pružati najviši stupanj sigurnosti i udobnosti.
FreeOn linija Home je linija proizvoda namjenjena za upotrebu u kući ili stanu. Pri oblikovanju te linije obratili smo pozornost na potrebe djece, sigurnost, funkcionalnost, jednostavnu upotrebu i visoki stupanj kvalitete.

Ocijeni i komentiraj proizvod

Samo registrirani korisnici mogu davati ocjene. Molimo, registrirajte se