Košarica 0
FreeOn kolica Lux, plava

Još pregleda

  • FreeOn kolica Lux, plava

FreeOn kolica Lux, plava

Lagana, moderna i udobna kolica pružaju mnogo zabave kroz cijelo vrijeme korištenja. Prilagodljive su i elegantne. Namijenjena su djeci od rođenja. Imaju veliki krović za bolju zaštitu od sunčevih zraka. Aluminijski okvir. Veliku košaru za stvari. Podesivu podlogu za noge. Mjere složenih kolica. 92 x 56 x 39 cm. Mjere sastavljenih kolica: 90 x 56 x 104 cm- Težina: 6,6 kg.
Šifra artikla 4060-02345
Vrsta Duboka kolica
Brand FreeON
Boja Plava
Dob 0m+
Zemlja porijekla Kina
Dimenzije artikla 90x56x104 cm
Težina artikla 6.8 kg
Rođenje djeteta roditeljima donosi brojne izazove. Sa proizvodima FreeOn želimo roditeljima omogućiti, da što ljepše prožive svaki dan sa svojim djetetom. U liniji Car, Street i Home obuhvatili smo proizvode koje odlikuje funkcionalnost, jedinstven dizajn i kvaliteta.
Linija Street obuhvaća putne sisteme i dječja kolica koja omogućuju potpunu mobilnost. Brojni modeli i dizajni prilagođavaju se različitim životnim uvjetima.
Autosjedalice linije Car pružaju najviši stupanj sigurnosti kako na kraćim, tako i na duljim putovanjima. Ponuditi vam želimo autosjedalicu za svaku dob djeteta, koja će mu pružati najviši stupanj sigurnosti i udobnosti.
FreeOn linija Home je linija proizvoda namjenjena za upotrebu u kući ili stanu. Pri oblikovanju te linije obratili smo pozornost na potrebe djece, sigurnost, funkcionalnost, jednostavnu upotrebu i visoki stupanj kvalitete.

Ocijeni i komentiraj proizvod

Samo registrirani korisnici mogu davati ocjene. Molimo, registrirajte se