Košarica 0
FreeOn hodalica ABC roza

FreeOn hodalica ABC roza

Hodalica FreeOn ABC s glazbom i svjetlima namijenjena je djeci koja već samostalno sjede (od 8 do 18 mjeseci starosti) te služi kao pomoć u gibanju djeteta.
Sjedalo se može namjestiti po visini u tri položaja što spriječava hodanje na prstićima. Glazbena igračka sa svjetlosnim efektima potiče djetetovu igru, a kad je maknete, pladanj se može koristiti kao stolić za hranjenje ili igru (s različitim dodacima za igru). Sjedalo se lako skida i pera za maksimalnu čistoću.
Šifra artikla 4060-01307
Vrsta Hodalice
Brand FreeON
Dob 8 do 18 mjeseci
Jamstvo 12 mjeseci
Dimenzije artikla 64,5x11x79 cm
Težina artikla 4,45 kg
Rođenje djeteta roditeljima donosi brojne izazove. S proizvodima FreeOn želimo roditeljima omogućiti, da što ljepše prožive svaki dan sa svojim djetetom. U liniji Car, Street i Home obuhvatili smo proizvode koje odlikuje funkcionalnost, jedinstven dizajn i kvaliteta.
Linija Street obuhvaća putne sisteme i dječja kolica koja omogućuju potpunu mobilnost. Brojni modeli i dizajni prilagođavaju se različitim životnim uvjetima.
Autosjedalice linije Car pružaju najviši stupanj sigurnosti kako na kraćim, tako i na duljim putovanjima. Ponuditi vam želimo autosjedalicu za svaku dob djeteta, koja će mu pružati najviši stupanj sigurnosti i udobnosti.
FreeOn linija Home je linija proizvoda namjenjena za upotrebu u kući ili stanu. Pri oblikovanju te linije obratili smo pozornost na potrebe djece, sigurnost, funkcionalnost, jednostavnu upotrebu i visoki stupanj kvalitete.

Ocijeni i komentiraj proizvod

Samo registrirani korisnici mogu davati ocjene. Molimo, registrirajte se