Košarica 0
FreeOn autosjedalica Saturn crno-zelena

FreeOn autosjedalica Saturn crno-zelena

Autosjedalica FreeON Saturn pripada grupi I,II,III, testirana je po standardu ECE R44/04 te je namijenjena djeci od 9 mjeseci do 150 cm visine (od 9 do 36 kg).
Autosjedalica ima sigurnosni pojas u pet točaka koji se može namjestiti prema djetetovoj visini. Za veću udobnost i sigurnost tu je dodatni jastuk koji se kasnije može skinuti kao i bočna zaštita u području glave i boka za što veću zaštitu u slučaju sudara. Leđni naslon može se namjestiti prema djetetovoj visini, a kako bi autosjedalica uvijek bila na higijenskom maksimumu navlaka je mekana te se vrlo lako može skinuti i oprati. Neka vaše dijete uživa u udobnosti i sigurnosti tijekom svojih vožnji.
Šifra artikla 4060-01287
Vrsta Grupa 1/2/3
Brand FreeON
Dob Od 9 mjeseci do 150 cm visine
Jamstvo 12 mjeseci
Dimenzije artikla 50x47x66 cm
Težina artikla 4,4 kg
Rođenje djeteta roditeljima donosi brojne izazove. S proizvodima FreeOn želimo roditeljima omogućiti, da što ljepše prožive svaki dan sa svojim djetetom. U liniji Car, Street i Home obuhvatili smo proizvode koje odlikuje funkcionalnost, jedinstven dizajn i kvaliteta.
Linija Street obuhvaća putne sisteme i dječja kolica koja omogućuju potpunu mobilnost. Brojni modeli i dizajni prilagođavaju se različitim životnim uvjetima.
Autosjedalice linije Car pružaju najviši stupanj sigurnosti kako na kraćim, tako i na duljim putovanjima. Ponuditi vam želimo autosjedalicu za svaku dob djeteta, koja će mu pružati najviši stupanj sigurnosti i udobnosti.
FreeOn linija Home je linija proizvoda namjenjena za upotrebu u kući ili stanu. Pri oblikovanju te linije obratili smo pozornost na potrebe djece, sigurnost, funkcionalnost, jednostavnu upotrebu i visoki stupanj kvalitete.

Ocijeni i komentiraj proizvod

Samo registrirani korisnici mogu davati ocjene. Molimo, registrirajte se