Košarica 0
FreeOn autosjedalica Erida zelena

FreeOn autosjedalica Erida zelena

Autosjedalica grupe 0+I, ˙(0-18 kg).
Testirana po standardu ECE 44/04.
5-točkovni sigurnosni pojas.
Podesiv leđni naslon u 4 različita položaja, dodatni jastučić i oslonac za glavu pružaju maksimalnu sigurnost i udobnost (i za najmanju djecu).
Autosjedalica 0+ namješta se u suprotnom smjeru od smjera vožnje, ako autosjedalicu upotrebljavate kao grupu I autosjedalica se namješta u smjeru vožnje.
Skidiva i periva navlaka.
Šifra artikla 4060-01289
Vrsta Grupa 0+/1
Brand FreeON
Dob 0-12 mjeseci/0-18 kg
Jamstvo 12 mjeseci
Dimenzije artikla 44x41.5x65 cm
Težina artikla 5,9 kg
Rođenje djeteta roditeljima donosi brojne izazove. S proizvodima FreeOn želimo roditeljima omogućiti, da što ljepše prožive svaki dan sa svojim djetetom. U liniji Car, Street i Home obuhvatili smo proizvode koje odlikuje funkcionalnost, jedinstven dizajn i kvaliteta.
Linija Street obuhvaća putne sisteme i dječja kolica koja omogućuju potpunu mobilnost. Brojni modeli i dizajni prilagođavaju se različitim životnim uvjetima.
Autosjedalice linije Car pružaju najviši stupanj sigurnosti kako na kraćim, tako i na duljim putovanjima. Ponuditi vam želimo autosjedalicu za svaku dob djeteta, koja će mu pružati najviši stupanj sigurnosti i udobnosti.
FreeOn linija Home je linija proizvoda namjenjena za upotrebu u kući ili stanu. Pri oblikovanju te linije obratili smo pozornost na potrebe djece, sigurnost, funkcionalnost, jednostavnu upotrebu i visoki stupanj kvalitete.

Ocijeni i komentiraj proizvod

Samo registrirani korisnici mogu davati ocjene. Molimo, registrirajte se