Košarica 0
FreeON autosjedalica Erida crvena

FreeON autosjedalica Erida crvena

Autosjedalica grupe 0+I, ˙(0-18 kg).
Testirana po standardu ECE 44/04.
5-točkovni sigurnosni pojas.
Podesiv leđni naslon u 4 različita položaja, dodatni jastučić i oslonac za glavu pružaju maksimalnu sigurnost i udobnost (i za najmanju djecu).
Autosjedalica 0+ namješta se u suprotnom smjeru od smjera vožnje, ako autosjedalicu upotrebljavate kao grupu I autosjedalica se namješta u smjeru vožnje.
Skidiva i periva navlaka.
Napomena Iznimno, za artikle iz asortimana FreeOn dostava je u roku 5 radnih dana.
Šifra artikla 4060-00949
Vrsta Grupa 0+/1
Brand FreeON
Dob 0m-12m
Spol Unisex
Jamstvo 12 mjeseci
Zemlja porijekla Kina
Težina artikla 5,9 kg
Rođenje djeteta roditeljima donosi brojne izazove. Sa proizvodima FreeOn želimo roditeljima omogućiti, da što ljepše prožive svaki dan sa svojim djetetom. U liniji Car, Street i Home obuhvatili smo proizvode koje odlikuje funkcionalnost, jedinstven dizajn i kvaliteta.
Linija Street obuhvaća putne sisteme i dječja kolica koja omogućuju potpunu mobilnost. Brojni modeli i dizajni prilagođavaju se različitim životnim uvjetima.
Autosjedalice linije Car pružaju najviši stupanj sigurnosti kako na kraćim, tako i na duljim putovanjima. Ponuditi vam želimo autosjedalicu za svaku dob djeteta, koja će mu pružati najviši stupanj sigurnosti i udobnosti.
FreeOn linija Home je linija proizvoda namjenjena za upotrebu u kući ili stanu. Pri oblikovanju te linije obratili smo pozornost na potrebe djece, sigurnost, funkcionalnost, jednostavnu upotrebu i visoki stupanj kvalitete.

Ocijeni i komentiraj proizvod

Samo registrirani korisnici mogu davati ocjene. Molimo, registrirajte se