Košarica 0
Ergobaby set Original nosiljka zvjezdano siva + udobni umetak

Ergobaby set Original nosiljka zvjezdano siva + udobni umetak

Ergobaby Set Original - sve što Vam je potrebno od rođenja do predškolske dobi za nošenje u 3 položaja.
Ergobaby set Original sastavljen je od Ergobaby original nosiljke za 3 položaja i udobnog umetka za novorođenče. Set se jednostavno koristi za nošenje djeteta od rođenja do vrtičke dobi tj. 18 kg, te pruža vrhunsku ergonomiju za dijete i roditelje.
Ergobaby nosiljka Original uz dodatak umetka za novorođenčad omogućava zdravo i pravilno nošenje djece od samog rođenja pa sve do vrtićke dobi odnosno do 18 kg. Bez umetka za novorođenčad nosiljka se može koristiti od otprilike 4 mjeseca starosti djeteta.
Treća generacija prve Ergobaby nosiljke od koje i potječe naziv ovog branda, udobnija je nego ikada do sada. Nosiljka je napravljena iz kvalitetnog i izdržljivog pamučnog platna, s izvrsno podloženim naramenicama i pojasom za struk koji se lako namještaju i osiguravaju savršeno pristajanje nosiljke. Ergobaby Original dostupna je u raznolikim popularnim bojama i dezenima, te kao sve Ergobaby nosiljke, omogućava Vam da dijete nosite blizu sebe, da se osjeća sigurno i udobno, dok Vam istovremeno olakšava nošenje djeteta i pruža slobodu pokreta. Zbog ergonomskog dizajna prilagođena je kako svakodnevnim aktivnostima tako i duljim šetnjama, a njene atraktivne boje i dizajn čine je izvrsnim modnim dodatkom kako za gradske tako i za aktivnosti u prirodi.
Ergonomski dizajn Ergobaby-a podržava prirodni položaj za razvoj djetetovih kukova, zdjelice i kralježnice. Nosiljke raspoređuju većinu djetetove težine između kukova i bedara te pomažu sprečavanju pritiska na kralježnicu.
Ergobaby nosiljke i roditeljima ublažavaju fizički napor jer raspoređuju težinu djeteta između roditeljevih kukova i ramena dok ruke ostaju slobodne kako bi roditelji mogli ponijeti dodatne stvari, otvoriti vrata automobila, dati ruku drugom djetetu... ukratko: ostati aktivni i produktivni u svojim svakodnevnim životima.
Osobine nosiljke Ergobaby Original:
- Meka strukturirana nosiljka, ergonomski oblikovana – udobna i ergonomski ispravna za djecu i roditelje.
- Omogučava nošenje djeteta na trbuhu (isključivo prema osobi koja nosi dijete), na leđima i na boku.
- Jednostavno se koristi od rođenja (s umetkom za novorođenče) do 18 kg.
- Osigurava anatomski položaj djeteta i idealnu raspodjelu težine.
- Priznata je kao “proizvod zdrav za kukove” od strane Međunarodnog instituta za displaziju kukova - International Hip Dysplasia Institute.
- Kapuljača na nosiljci osigurava privatnost, štiti od sunca, vjetra i kiše, te pridržava djetetovu glavu dok spava. Kapuljača se sprema u džepić na prednjem kraju nosiljke kad nije u upotrebi, a ima kopče za namještanje po visini, odnosno prilagođavanje visine kapuljače veličini djeteta.
- Dodatni džepić za sitnice, zatvoren patentnim zatvaračem.
- Visoko kvalitene naramenice i pojasevi, usklađeni s bojom nosiljke, koji se lako namještaju i zatežu. Prsna trakica čija se visina jednostavno namješta.
- Kopče visoke kvalitete - brojna testiranja, pojačani šavovi na svim djelovima tkanine
- Izdržljivost testirana do 40 kg na kritičnim spojevima.
- Može se kombinirati s brojnim dodacima.
- Primjerena za pranje u perilici rublja (na laganom programu, do 30°C).
- 100% pamučna nosiljka.
Veličina:
Dužina naramenica: 60 do 114 cm
Opseg pojasa za struk: 60 do 124 cm
Ergobaby udobni umetak pruža savršenu udobnost i podršku za novorođenče koje se nosi u Ergobaby nosiljci. Koristi se od rođenja (za dijete koje ima 3,5 kg ili više) do dobi od otprilike 4-6 mjeseci (do težine od 5,5kg i dobre kontrole vrata i glavice). Umetak pruža podršku za glavu, vrat i kralježnicu te osigurava da je dojenče na ispravan način postavljeno u Ergobaby nosiljci.
Osobine Ergobaby umetka za novorođenče:
- Omogućava korištenje Ergobaby nosiljki 360 i Original od prvog dana, tako da dijete možete držati blizu i na sigurnom, a istovremeno biti mobilni i imati slobodne ruke.
- Osigurava da dijete od rođenja u nosiljci bude postavljeno u prirodnom “M-položaju” nogu, s raširenim koljenima, s guzom u razini ili ispod razine koljena i kraježnicom pravilno zakrivljenom u obliku slova C.
- Umetak je napravljen tako da se prilagođava rastu djeteta.
- Umetak je obavezan za korištenje (s nosiljkama Original i 360) za djecu do 5.5 kg, odnosno do trenutka kada dijete može samostalno držati vrat i glavicu, te mu je udobno s raširenim nogama u nosiljci. Razvoj i rast djece je individualan, te se prelazak iz umetka izravno u nosiljku obično odvija između 4. i 6. mjeseca. Treba pojedinačno promatrati svako dijete i prilagoditi se njegovim specifičnim potrebama.
- Jednostavno postavljanje i vađenje djeteta iz nosiljke s umetkom.
- Pahuljasta pamučna podstava i oblik lepeze omogućavaju veću prozračnost za dijete u umetku.
- Opcionalni jastučić u dnu umetka služi za povišeni položaj i ispravan stav nogu u nosiljci. Može se izvaditi prema potrebi.
- Priznat je kao “proizvod zdrav za kukove” od strane Međunarodnog instituta za displaziju kukova - International Hip Dysplasia Institute.
- Školjka umetka savršeno prijanja uz Ergobaby Original nosiljku s 3 položaja i Ergobaby 360 nosiljku s 4 položaja nošenja. Umetak se jednostavno koristi i lako se kopča na nosiljku.
- Svi Ergobaby umeci za novorođenčad mogu se koristiti sa svim Ergobaby nosiljkama - osim s nosiljkom Ergobaby Adapt za koju nije potreban umetak.
- 100% visokokvalitetni pamuk.
- Može se prati u perilici za rublje.
Šifra artikla 4060-02649
Vrsta Nosiljke
Brand Ergobaby
Sastav 100% pamuk
Održavanje Prati ručno ili u perilici rublja na ručnom/osjetljivom programu, s blagim deterdžentom i na niskoj temperaturi.
Boja siva
Dob 0m+
Dimenzije artikla 31 x 40 x 30 cm
Težina artikla 640 g

Ocijeni i komentiraj proizvod

Samo registrirani korisnici mogu davati ocjene. Molimo, registrirajte se