Košarica 0
Ergobaby Original umetak za novorođenče sivi

Još pregleda

  • Ergobaby Original umetak za novorođenče sivi
  • Ergobaby Original umetak za novorođenče sivi
  • Ergobaby Original umetak za novorođenče sivi

Ergobaby Original umetak za novorođenče sivi

Umetak za novorođenče omogućava prilagođavanje Ergobaby nosiljke potrebama djeteta i korištenje iste nosiljke kroz cijeli period nošenja djeteta. Umetak se može koristiti sa svim modelima Ergobaby nosiljki.
Umetak za novorođenče Srce uz Srce osmišljen je nakon dugogodišnjih istraživanja, kroz suradnju s roditeljima i kroz izravno proučavanje novorođenčadi. Ima stražnje potporno punjenje i donji potporni jastučić čija je svrha poduprijeti prirodnu zakrivljenost kralježnice u razvoju. Opće značajke: 100% pamuk
100% pamučno punjenje
Može se prati u perilici - hladni, lagani program, blagi detergent, bez izbjeljivača
Može se sušiti u sušilici, na blagom programu

Umetak za novorođenče potiče zdravi položaj nogu i ispravno okoštanje kukova, te eliminira težište djetetove težine s dna kralježnice i zdjelice. Umetak je namijenjen novorođenčadi, od 3 kg do dobi od otprilike četiri do šest mjeseci. Umetak za novorođenče omogućava prilagođavanje Ergobaby nosiljke potrebama djeteta i korištenje iste nosiljke kroz cijeli period nošenja djeteta. Umetak se može koristiti sa svim modelima Ergobaby nosiljki.
Šifra artikla 4060-01750
Vrsta Nosiljke
Brand Ergobaby
Sastav 100% pamuk
Održavanje Prati ručno ili u perilici rublja na ručnom/osjetljivom programu, s blagim deterdžentom i na niskoj temperaturi.
Zemlja porijekla Vijetnam

Ocijeni i komentiraj proizvod

Samo registrirani korisnici mogu davati ocjene. Molimo, registrirajte se