Košarica 0
Ergobaby Original nosiljka zvjezdano siva

Ergobaby Original nosiljka zvjezdano siva

Ergobaby nosiljke uz dodatak umetka za novorođenčad omogućavaju zdravo i pravilno nošenje djece od samog rođenja pa sve do vrtićke dobi odnosno do 18 kg. Bez umetka za novorođenčad koriste se od otprilike 4 mjeseca starosti djeteta. Nosiljke se lako prilagođavaju veličini djeteta i osobi koja nosi dijete, a u njima se djeca mogu nositi sprijeda straga i bočno. Ergonomski dizajn Ergobaby-a podržava prirodni položaj za razvoj djetetovih kukova, zdjelice i kralježnice. Nosiljke raspoređuju većinu djetetove težine između kukova i bedara te pomažu sprečavanju pritiska na kralježnicu. Ergobaby nosiljke i roditeljima ublažavaju fizički napor jer raspoređuju težinu djeteta između roditeljevih kukova i ramena dok ruke ostaju slobodne kako bi roditelji mogli ponijeti dodatne stvari, otvoriti vrata automobila, dati ruku drugom djetetu... ukratko ostati aktivni i produktivni u svojim svakodnevnim životima.
Ergobaby Original nosiljka
Ergobaby Original najomiljenija je nosiljka na svijetu. Tisuće sretne djece širom svijeta provele su sretne trenutke svojih prvih nekoliko godina upravo u ovoj Ergobaby Original nosiljci.
Ergobaby Original i dalje je najprodavanija Ergobaby nosiljka. Zbog ergonomskog dizajna prilagođena je kako svakodnevnim aktivnostima tako i duljim šetnjama, a njene atraktivne boje i dizajn čine je izvrsnim modnim dodatkom kako za gradske tako i za aktivnosti u prirodi.
• velik izbor boja i dezena
• može se kombinirati s brojnim dodacima
• ima kapuljaču koja se sprema u džepić na prednjem kraju nosiljke
• ima dodatni džepić za sitnice, zatvoren patentnim zatvaračem
• pojačani šavovi na svim djelovima tkanine
• opseg pojasa za struk od 60 do 115 cm
• odgovara osobama visine od 1,5 do 2 m s podesivim naramenicama i prsnim pojasom
• kapuljača za spavanje s elastinom, dužinom se prilagođava rastu djeteta
• visoko kvalitetni pojasevi, usklađeni s bojom nosiljke
Šifra artikla 4060-01736
Vrsta Nosiljke
Brand Ergobaby
Sastav 100% pamuk
Održavanje Prati ručno ili u perilici rublja na ručnom/osjetljivom programu, s blagim deterdžentom i na niskoj temperaturi.
Zemlja porijekla Vijetnam

Ocijeni i komentiraj proizvod

Samo registrirani korisnici mogu davati ocjene. Molimo, registrirajte se