Košarica 0
Ergobaby Original 360 nosiljka zelena

Ergobaby Original 360 nosiljka zelena

Ergobaby 360 nosiljka jedinstvena je nosiljka koja omogućava ergonomsko nošenje djeteta u 4 položaja - čak i u položaju u kojem je dijete okrenuto prema naprijed! Ergobaby nosiljke uz dodatak umetka za novorođenčad omogućavaju zdravo i pravilno nošenje djece od samog rođenja pa sve do vrtićke dobi odnosno do 18 kg. Bez umetka za novorođenčad koriste se od otprilike 4 mjeseca starosti djeteta. Nosiljke se lako prilagođavaju veličini djeteta i osobi koja nosi dijete, a u njima se djeca mogu nositi sprijeda straga i bočno. Ergonomski dizajn Ergobaby-a podržava prirodni položaj za razvoj djetetovih kukova, zdjelice i kralježnice. Nosiljke raspoređuju većinu djetetove težine između kukova i bedara te pomažu sprečavanju pritiska na kralježnicu. Ergobaby nosiljke i roditeljima ublažavaju fizički napor jer raspoređuju težinu djeteta između roditeljevih kukova i ramena dok ruke ostaju slobodne kako bi roditelji mogli ponijeti dodatne stvari, otvoriti vrata automobila, dati ruku drugom djetetu... ukratko ostati aktivni i produktivni u svojim svakodnevnim životima.
Ergobaby Original 360 nosiljka (sa 4 položaja)
• 4 ergonomska položaja
Ergobaby 360 nosiljka za četiri položaja pruža Vam mogućnost nošenja djeteta u četitri udobna i ergonomična položaja: na trbuhu prema natrag, na trbuhu prema naprijed, na boku i na leđima. Jedinstven, posebno strukturiran sjedeći dio osigurava da dijete uvijek bude s nogama u ergonomski ispravnom raskrečenom položaju s kralježnicom u optimalno zakrivljenom luku.
• maksimalna udobnost za roditelja
Naš novi široki pojas za struk i pojastučene naramenice osiguravaju udobnost i ravnomjerno raspoređuju djetetovu težinu. Po prvi puta ova nosiljka omogućava zdravo i pravilno nošenje djeteta u sva 4 položaja uključujući nošenje na trbuhu prema naprijed koje je u ovoj nosiljci udobno kako za dijete tako i za osobu koja ga nosi.
• udobnost i ispravna ergonomika za dijete
S jedinstveno strukturiranim širokim sjedištem dijete će uvijek biti u za kuk zdravom pravilnom položaju raskrečenih nogu, te s kralježnicom u optimalno zakrivljenom luku.
• strukturirano široko sjedište
Osigurava da dijete u sva četiri položaja sjedi potpuno ergonomično – s raširenim nogama, s koljenima iznad razine kukova, te s kralježnicom u optimalno zakrivljenom luku. Mogućnost promjene širine sjedišta uz pomoć gumba omogućava roditelju da prilagodi sjedište djetetovom položaju i veličini.
• iznimno široki pojas za struk
Izuzetno ugodni pojas za struk može se nositi visoko ili nisko na struku, prema izboru roditelja i pruža dodatnu podršku za donji dio leđa.
• naslon koji se može produljiti
Naslon sjedišta nosiljke može se zarolati prema dolje za nošenje djeteta prime naprijed ili prema gore za nošenje djeteta prema roditelju kako bi pružio dodatnu zaštitu za vrat i glavu djeteta.
• debele pojastučene naramenice
Pomažu jednolikom raspoređivanju djetetove težine te zajedno s pojasom za struk osiguravaju savršenu udobnost za roditelja.
• kapuljača za spavanje
Pruža podršku za glavu djeteta koje spava, štiti od sunca i pruža veću privatnost za dojenje. To su roditeljima mogućnosti koje roditeljima dobro dođu.
Šifra artikla 4060-01742
Vrsta Nosiljke
Brand Ergobaby
Sastav 100% pamuk puplin
Održavanje Prati ručno ili u perilici rublja na ručnom/osjetljivom programu, s blagim deterdžentom i na niskoj temperaturi.
Zemlja porijekla Vijetnam

Ocijeni i komentiraj proizvod

Samo registrirani korisnici mogu davati ocjene. Molimo, registrirajte se