Košarica 0
Epson projektor EB-U04 (Televizori)

Još pregleda

  • Epson projektor EB-U04 (Televizori)
  • Epson projektor EB-U04 (Televizori)
  • Epson projektor EB-U04 (Televizori)

Epson projektor EB-U04

Svestrani projektor
Cijela obitelj uživat će u ovom visokokvalitetnom, svestranom projektoru. Bez obzira na to gledate li filmove i obiteljske fotografije na velikom zaslonu ili držite oštre i jasne prezentacije, elegantno dizajnirani EB-S31 savršen je za upotrebu doma i u uredu. Jednostavno se premješta i brzo postavlja, pa korisnici mogu u trenu početi s gledanjem sadržaja izvanredne kvalitete.
Uživajte u punoj HD rezoluciji i stvorite vrhunski doživljaj gledanja Predstavljamo EB-U04, najnoviju mogućnost za uživanje u sadržaju pune HD rezolucije kod kuće ili u uredu. Zahvaljujući nizu značajki jednostavnih za korištenje i elegantnom i prenosivom kućištu, ovaj projektor bit će sjajan izbor, bez obzira na to gdje ga koristili. Bez obzira na to gledate li filmove, pregledavate obiteljske fotografije ili držite važne prezentacije, EB-U04 nudi fleksibilnost koju će cijela obitelj obožavati. Puni HD sadržaj i WUXGA rezolucija Stvorite nezaboravni doživljaj gledanja zahvaljujući vrhunskoj WUXGA rezoluciji. Uživajte u gledanju punog HD sadržaja s kristalno čistim slikama i sitnim pojedinostima. Izvanredno živopisne i svijetle slike uz 3LCD Svi žele gledati visokokvalitetni sadržaj upečatljivih boja koji izgleda sjajno čak i u jarko osvijetljenim prostorijama. EB-U04 nudi čak triput svjetlije slike od onih na DLP projektorima s jednim čipom i to zahvaljujući 3LCD tehnologiji i jednako snažnom snopu bijele i svjetlosti u boji. Uočavanje najsitnijih pojedinosti Sadržaj se prikazuje s najsitnijim pojedinostima uz oštre i jasne nijanse crne boje, koje stvaraju jasno definirane zasjenjene pojedinosti, a sve to zahvaljujući omjeru kontrasta od 15.000 : 1. Istinski doživljaj velikog platna Gledajte filmove, sportske događaje i jedinstvene spektakle na najbolji mogući način. Priredite spektakularna događanja u kinematografskom stilu za prijatelje i obitelj te uživajte u visokokvalitetnim slikama na velikom zaslonu do 300 inča. Svestran i fleksibilan Priložena torba za nošenje omogućuje jednostavno premještanje projektora iz jedne prostorije u drugu. Nakon postavljanja EB-U04 može emitirati različite visokokvalitetne digitalne i audiosadržaje i to zahvaljujući dvama HDMI ulazima. Radi još veće svestranosti3 postoji čak i mogućnost bežične internetske veze. Fleksibilno postavljanje Postavljanje je jednostavno uz vodoravno i okomito ispravljanje trapezoidne slike, što korisnicima omogućuje da postignu savršeno oblikovanu sliku bez iskrivljenja. To ujedno omogućuje i montažu projektora na različitim mjestima.
Šifra artikla 40910-00505
Vrsta Projektori
Brand Epson
Rezolucija ekrana 1920x1200
Omjer stranica 16:10
Omjer kontrasta 15000:1
Boja Bijela
Standardna svjetlina 3000 lm
Jamstvo 2 godine
Brand EPSON Svjetlina projektora 3000 Wi-Fi Opcionalno Torbica za nošenje Da Nativna razlučivost 1920x1020 Projekcijska tehnologija 3LCD HDMI Da Trajanje lampe (radnih sati) 10000 Odnos kontrasta (tipičan) 15000-1

Ocijeni i komentiraj proizvod

Samo registrirani korisnici mogu davati ocjene. Molimo, registrirajte se