Košarica 0
Epilator Braun BD 5001 IPL

Još pregleda

 • Epilator Braun BD 5001 IPL
 • Epilator Braun BD 5001 IPL
 • Epilator Braun BD 5001 IPL
 • Epilator Braun BD 5001 IPL
 • Epilator Braun BD 5001 IPL
 • Epilator Braun BD 5001 IPL
 • Epilator Braun BD 5001 IPL
 • Epilator Braun BD 5001 IPL
 • Epilator Braun BD 5001 IPL

Epilator Braun BD 5001 IPL

Braun Silk-expert IPL BD 5001 + Gillette britvica– trajno uklanjanje vidljivih dlačica s tijela i lica u udobnosti vlastitog doma

Istaknute značajke proizvoda:
 • Razvijen na temelju profesionalne svjetlosne tehnologije, uređaj s intenzivnim pulsirajućim svjetlom Braun Silk-expert Intense Pulsed Light (IPL) klinički je testiran za trajno uklanjanje vidljivih dlačica.
 • Jedini IPL uređaj (uređaj s intenzivnim pulsirajućim svjetlom) s inteligentnim senzorom SensoAdapt™ koji neprekidno očitava nijansu vaše kože i sukladno rezultatima prilagođava intenzitet svjetlosti kako bi tretman bio što učinkovitiji i sigurniji.
 • Najbrža IPL tehnologija omogućuje cjelovit tretman nogu ili ruku u samo 10 minuta.
 • Jedinstven dizajn promišljen je za laku uporabu čak i na teže pristupačnim područjima. Uređaj ne treba puniti te nisu potrebni nikakvi gelovi niti žaruljice.
 • 94% žena primijetilo je vidljive rezultate nakon samo 3 mjeseca. 89% žena primijetilo je značajno smanjenje vidljivih dlačica čak i 12 mjeseci nakon zadnjeg tretmana.
 • 300.000 bljeskova - duži vijek rada uređaja


Karakteristike proizvoda:
1. Uređaj Braun Silk-expert IPL
Trajno uklanjanje vidljivih dlačica jedinim IPL uređajem koji se prilagođava vašoj koži.
2. Braun Silk-expert – inteligentan izbor.
Braun Silk-expert revolucionarni je IPL sustav za trajno uklanjanje vidljivih dlačica u samo četiri tretmana. Djeluje ispod površine kože ciljajući melanin u folikulama kako bi se prekinuo ciklus ponovnog izrastanja dlačica. Kontinuiranom, redovitom uporabom pomaže spriječiti dopiranje neželjenih dlačica do površine kože.
Nitko od nas nema istu, ujednačenu nijansu kože na svim dijelovima tijela, a svaka nijansa zahtijeva specifičnu razinu energije za ciljanje melanina. Samo Braun Silk-expert ima jedinstveni senzor SensoAdapt™ koji neprekidno očitava nijansu kože – 80 puta u sekundi – i u skladu s rezultatima automatski prilagođava intenzitet svjetlosti kako bi tretman bio što učinkovitiji i sigurniji. Time se eliminira nagađanje pri uspoređivanju nijanse vaše kože sa širokom lepezom tonova u kompliciranim tablicama koje se obavezno moraju koristiti pri korištenju drugih IPL uređaja.
3. Najbrža IPL tehnologija
Braun Silk-Expert IPL pruža brze tretmane prikladne za veće dijelove tijela poput ruku ili nogu. Ta se područja mogu tretirati u samo 10 minuta bez ikakvih kompromisa po pitanju učinkovitosti.
4. Brzi i precizni tretmani
Način rada pri kojem uređaj klizi po koži pruža brzo i učinkovito tretiranje većih površina poput nogu. Integrirani senzor za kontakt s kožom pobrinut će se za preciznost tretiranja manjih površina poput nausnica.
5. Nježan način rada
Početnice mogu odabrati nježan način rada koji koristi slabiji intenzitet svjetlosti. Takav način rada također je idealan za tretiranje osjetljivijih područja poput bikini-zone ili pazuha.
6. 120,000 bljesaka
7. Neprekidno napajanje
Silk-expert IPL ne treba baterije niti ga treba puniti. Može se koristiti na maksimalnoj postavci bez ikakvih prekida. Nema lampica ili gelova koje bi trebalo mijenjati – samo ukopčajte uređaj i započnite s tretmanom.
7 razloga za kućne IPL tretmane Braunovim uređajem.
1. Korištenje uređaja Braun Silk-expert IPL donosi trajno uklanjanje vidljivih dlačica u samo 4 tjedna.
2. Braunova ekskluzivna tehnologija SensoAdapt™ prilagođava IPL tretman nijansama vaše kože te je prikladna i za tijelo i za lice.
3. Koristi iste principe kao IPL tretmani u salonima ljepote, ali u ovom slučaju sve možete napraviti u udobnosti svog doma.
4. Braun Silk-expert najbrža je IPL tehnologija na tržištu. Tretman nogu može biti gotov za samo 10 minuta!
5. Klinički testirali stručnjaci: tretmani su nježni i doslovno bezbolni.
6. IPL uređaj radi s kabelom kako ništa ne bi prekidalo tretmane, čak ni na maksimalnim postavkama.
7. U usporedbi s profesionalnim tretmanima uklanjanja dlačica laserom ili voskom, Braun Silk-expert IPL je cjenovno učinkovita metoda uklanjanja dlačica kod kuće.
Je li uklanjanje dlačica IPL metodom prikladno za vas?
Uređaj Braun Silk-expert IPL je najučinkovitiji na svijetlim do srednje tamnim nijansama kože s dlačicama u rasponu od prirodno svijetlih do tamnosmeđih ili crnih. Uređaj je najmanje učinkovit na izuzetno svijetlim, crvenim, sivim ili bijelim dlačicama čija manja količina melanina ne upija svjetlost.
Šifra artikla 41010-01307
Brand Braun
Vrsta Epilatori
Jamstvo 2 godine
Dimenzije artikla 11x17.5x35 cm
Težina artikla 955 g

Ocijeni i komentiraj proizvod

Samo registrirani korisnici mogu davati ocjene. Molimo, registrirajte se