Košarica 0
Epilator Braun 832 Normal Face

Još pregleda

  • Epilator Braun 832 Normal Face
  • Epilator Braun 832 Normal Face
  • Epilator Braun 832 Normal Face
  • Epilator Braun 832 Normal Face
  • Epilator Braun 832 Normal Face

Epilator Braun 832 Normal Face

Darovni komplet Braun Face 832-n sadrži epilator za lice i četkicu za čišćenje lica + 3 dodatka, uključujući zamjensku četkicu i torbicu. Prekrasno osmišljen komplet u limitiranoj seriji predstavlja savršen poklon za voljenu osobu.
Prvi sustav s kombinacijom četkice za čišćenje lica i epilatora za lice na svijetu.
Epilator za lice: uska glava za preciznu epilaciju s 10 mikro-otvora koji hvataju i najtanje dlačice (0,02 mm).
Četkica za čišćenje lica: uz pomoć mikro-oscilacija dubinski čisti svaku poru. Dermatološki testirana za svakodnevnu uporabu na osjetljivoj koži. Donosi 6x bolje rezultate od ručnog čišćenja lica.
3 dodatka: lila poklopac, dodatna zamjenska četkica i torbica.

Precizna epilacija lica i dubinsko čišćenje pora - Prvi uređaj ove vrste na svijetu, Braun Face omogućuje dva tipa tretmana sa samo jednim uređajem – dovoljno je tek zamijeniti nastavke. Lako se koristi i donosi dokazane rezultate, učinkovito uklanjajući dlačice iz korijena svojim nastavkom za epiliranje lica te dubinski čisteći pore četkicom za čišćenje lica.
Apsolutna preciznost jednim pritiskom na prekidač. Pri uklanjanju dlačica s brade, nausnice ili čela, odnosno pri održavanju obrva, ključna je stvar preciznost. Elegantan i kompaktan dizajn uređaja Braun Face omogućuje da njime rukujete kao maskarom tako da dobijete potpunu kontrolu i preciznost.
Izuzetno tanka glava s 10 mikro-otvora nježno hvata i najtanje dlačice (0,02 mm), uklanjajući ih iz korijena za do 4 tjedna glatke kože.
S 200 pokreta u sekundi Braunov epilator za lice znatno je temeljitiji i značajno brži od klasičnih pinceta te može ukloniti do 4x kraće dlačice od voska.
U samo jednoj minuti Braunova četkica s lica uklanja šminku i nečistoću vraćajući prirodan sjaj vašoj koži. Stotinama mikrooscilacija donosi 6x bolje rezultate od ručnog čišćenja te dubinski čisti pore tako da koža može bolje upiti kremu ili serum.
100% je vodootporna, pa čišćenje lica može postati sastavni dio vaše rutine tuširanja.
Kako biste održali optimalan rad uređaja i higijenu, preporučuje se zamjena dijela s četkicom svaka 3 mjeseca. Kupite paket s 2 zamjenske četkice i uživajte u čistoj koži 6 mjeseci.
Šifra artikla 41010-01021
Brand Braun
Vrsta Epilatori
Šifra proizvođača G0204580
Jamstvo 2 godine

Ocijeni i komentiraj proizvod

Samo registrirani korisnici mogu davati ocjene. Molimo, registrirajte se