Košarica 0
Eliptični trenažer Kettler Unix EX

Eliptični trenažer Kettler Unix EX

Eliptični trenažer Kettler Unix EX sa indukcijskom regulacijom zamašnjaka od 22kg i računalom sa 12 programa vježbanja. Elektronsko podešavanje otpora moguće je u rasponu od 25 do 400 W. Računalo će za vas mjeriti brzinu (km/h), vrijeme, prijeđenu udaljenost (km), ukupnu udaljenost, ritam, potrošnju energije - kalorija i puls, a sve će funkcije prikazati na LCD ekranu. Maksimalna nosivost iznosi 150 kg.
Napomena: Sprave dolaze u kutiji i tvornički su sastavljene do određene mjere te ih je potrebno sastaviti do kraja. Sastavljanje možete obaviti sami ili u najbližem servisu. Trošak sastavljanja snosi kupac.
Nova generacija eliptičnih trenažera Unix jedan je od najnaprednijih sustava za vježbanje na svijetu. Potpuna sinteza vježbi izdržljivosti svih većih mišićnih skupina. Eliptični trenažer Kettler Unix EX pripada novoj generaciji crosstrainera sa inovativnim dizajnom, koji će oduševiti i vrlo zahtjevnog kupca. Računalo za vježbanje ima osvijetljeni TFT zaslon. Indukcijska regulacija opterećenja sa zamašnjakom od 22 kg omogućuje vam razne programe vježbanja, a otpor će se podešavati elektronski putem računala. Mjerenje pulsa omogućeno je preko senzora na rukohvatu, a uz mjerenje pulsa računalo će mjeriti i brzinu (km/h), vrijeme, prijeđenu udaljenost (km), ukupnu udaljenost, ritam te potrošnju energije - kalorija. Trenažer ima 12 programa za vježbanje i maksimalnu nosivost od 150 kg. Orbitrek ili eliptični trenažer je odlična sprava za aerobni trening i skidanje masnih naslaga.
Napomena Rok dostave za ovaj artikl je od 3 do 7 radnih dana
Šifra artikla 40802-00251
Vrsta Eliptični trenažeri
Brand Kettler
Zemlja porijekla Njemačka
Jamstvo 3 godina
Dimenzije artikla 162 x 144 x 56
Dimenzije sprave u cm: 144 x 56 x 162
Maksimalna težina korisnika u kg: 150
Masa zamašnjaka u kg: 22
Indukcijski sistem regulacije otpora
Kompjutersko podešavanje otpora: 25 - 400 W ( u koraku po 5 W)
12 trening programa
Električni kompjuter s LCD ekranom
Funkcije kompjutera: brzina (km/h), vrijeme, prijeđena udaljenost (km), ukupna udaljenost, ritam, potrošnja energije - kalorija, mjerenje pulsa
Gornja granica pulsa - prikaz u %, optički i zvučni signal upozorenja
Mjerenje oporavka pulsa
Prosječna vrijednost na kraju treninga
Konstantan prikaz 10 funkcija na LCD zaslonu
Memorija za 4 korisnika
Ciljana područja vježbanja (Fat/Fit/Manual - masa/forma/ručno)
PC priključak: USB
Podesive spojnice
Kotačići za lakši transport

Ocijeni i komentiraj proizvod

Samo registrirani korisnici mogu davati ocjene. Molimo, registrirajte se