Košarica 0
Električne škare za živicu Ryobi RHT7565RL

Električne škare za živicu Ryobi RHT7565RL

Električne škare za živicu snage 750 W s obostrano povratnim laserski brušenim nožem za savršeno rezanje s manje vibracija. Laserski brušene oštrice omogućavaju čišće rezove, a nož štiti štitnik T-Blade.
Rotirajuća stražnja ručka omogućuje jednostavno rezanje živice pod različitim kutovima. Stražnja i prednja ručka GripZone dizajnirane su za veću udobnost korisnika. Za jednostavnije uklanjanje ostataka rezanja tu je HedgeSweep čistač živice. Livetool Indicator plavom će vas bojom obavještavati kada je uređaj uključen u struju.

Motor: 750 W
Zahvat noža: 65 cm
Promjer reza: 34 mm
Tip noža: obostrani rez
Brzina noža: 1500 okr/min
HedgeSweepTM
"T-BLADE" štitnik noža
Ručka: stražnja rotirajuća
GripZone
Livetool Indicator
Težina: 4,4 kg
Šifra artikla 41030-01228
Vrsta Električne škare
Brand Ryobi
Širina otkosa 65 cm
Snaga (W) 750 W
Šifra proizvođača RHT7565RL
Jamstvo 2 godine
Website proizvođača Ryobi Tools
Ryobi je izvorno Japanska tvrtka, koja sada pripada multinacionalnoj grupaciji TTi-aj koja proizvodi uređaje za zahtjevnije korisnike. Jedna je od najvećih i najinovativnijih tvornica alata u svijetu. Pod vodstvom njemačkih inžinjera Ryobi razvija i proizvodi uređaje koji se prije svega odlikuju visokom kvalitetom, pouzdanošću i lakoćom uporabe, a sve to uz povoljan omjer cijene i kvalitete. Menadžment Ryobi-a radi na svojoj čvrstoj i zavidnoj reputaciji zahvaljujući poznavanju kakav vrtni alat ljudi zapravo žele. Svaki Ryobi uređaj kombinacija je izvrsne učinkovitosti zajedno s vrijednošću i dokazanom pouzdanošću, što Ryobi čini prvim izborom za korisnike.

Ocijeni i komentiraj proizvod

Samo registrirani korisnici mogu davati ocjene. Molimo, registrirajte se