Košarica 0
Električne škare za živicu Ryobi RHT5555RS

Električne škare za živicu Ryobi RHT5555RS

Električne škare za živicu snage 550 W s obostrano povratnim dijamantom brušenim nožem za savršeno rezanje s manje vibracija. T-Blade štitnik noža.
180° rotirajuća stražnja ručka omogućuje jednostavno rezanje živice pod različitim kutovima. Stražnja i prednja ručka GripZone dizajnirane su za veću udobnost korisnika. Za jednostavnije uklanjanje ostataka rezanja tu je HedgeSweep čistač živice. Livetool Indicator plavom će vas bojom obavještavati kada je uređaj uključen u struju. Sistem anti-blokade sprječava slučajnu blokadu.
Motor: 550 W
Zahvat noža: 55 cm
Promjer reza: 26 mm
Tip noža: obostrani rez
Brzina noža: 3000 okr/min
HedgeSweepTM
"T-BLADE" štitnik noža
Ručka: stražnja rotirajuća 180°
GripZone
Livetool Indicator
Težina: 4,1 kg
Šifra artikla 41030-01227
Vrsta Električne škare
Brand Ryobi
Širina otkosa 55 cm
Snaga (W) 550 W
Šifra proizvođača RHT5555RS
Jamstvo 2 godine
Website proizvođača Ryobi Tools
Ryobi je izvorno Japanska tvrtka, koja sada pripada multinacionalnoj grupaciji TTi-aj koja proizvodi uređaje za zahtjevnije korisnike. Jedna je od najvećih i najinovativnijih tvornica alata u svijetu. Pod vodstvom njemačkih inžinjera Ryobi razvija i proizvodi uređaje koji se prije svega odlikuju visokom kvalitetom, pouzdanošću i lakoćom uporabe, a sve to uz povoljan omjer cijene i kvalitete. Menadžment Ryobi-a radi na svojoj čvrstoj i zavidnoj reputaciji zahvaljujući poznavanju kakav vrtni alat ljudi zapravo žele. Svaki Ryobi uređaj kombinacija je izvrsne učinkovitosti zajedno s vrijednošću i dokazanom pouzdanošću, što Ryobi čini prvim izborom za korisnike.

Ocijeni i komentiraj proizvod

Samo registrirani korisnici mogu davati ocjene. Molimo, registrirajte se