Košarica 0
Dječji bicikl LEGONI Pino 12“

Dječji bicikl LEGONI Pino 12“

Napomena: Bicikli dolaze u kutiji i tvornički su sastavljeni do određene mjere te ih je potrebno sastaviti do kraja. Sastavljanje možete obaviti sami ili u najbližem servisu bicikala. Trošak sastavljanja snosi kupac.

Kupili ste preveliki/premali okvir? Budite bez brige, Mondo vam omogućuje prvu zamjenu veličine okvira potpuno besplatno! U slučaju promjene veličine dovoljno nas je kontaktirati na info@mondo.hr ili na broj telefona: 01 6300 425


Dječji bicikl LEGONI Pino 12“ ima čelični okvir opremljen je sa 12“ gumama koje se napuhuju i sa pomoćnim kotačima. Lanac je u potpunosti prekriven sa zaštitom radi sigurnosti vašeg djeteta. Bicikl ima kočnicu na prednjem kotaču i Torpedo na zadnjem kotaču. Ima kvalitetne kočnice , 12“ kotače i V – Brake kočnice sprijeda i Torpedo na zadnjem kotaču. Rukohvat i sjedalo su podesivi po visini. Primjeren je za djecu od 3 – 5 godina.
Garancija je 12 mjeseci
, Čelični okvir 12“; Torpedo kočnica
Oprema : pomoćni kotači, zvono. Upozorenje: proizvod nije namijenjen za djecu mlađu od 36 mjeseci, jer sadrži sitne dijelove koji mogu dovesti do gušenja Upozorenje: Prilikom upotrebe potrebno je nositi zaštitnu opremu ( kaciga , štitnici , rukavice). Proizvod nije namijenjen za uporabu u javnom prometu , jer nije pripremljen za javni promet.
Deklarirana nosivost : 50 kilograma
Šifra artikla 40801-01609
Spol Za djecu
Namjena Za djecu
Veličina kotača 12"
Veličina rame Dječja
Brand Legoni

Ocijeni i komentiraj proizvod

Samo registrirani korisnici mogu davati ocjene. Molimo, registrirajte se