Košarica 0
Dječji bicikl Legoni Mai 16" ALU

Dječji bicikl Legoni Mai 16" ALU

Napomena: Bicikli dolaze u kutiji i tvornički su sastavljeni do određene mjere te ih je potrebno sastaviti do kraja. Sastavljanje možete obaviti sami ili u najbližem servisu bicikala. Trošak sastavljanja snosi kupac.

Kupili ste preveliki/premali okvir? Budite bez brige, Mondo vam omogućuje prvu zamjenu veličine okvira potpuno besplatno! U slučaju promjene veličine dovoljno nas je kontaktirati na info@mondo.hr ili na broj telefona: 01 6300 425


Dječji bicikl LEGONI Mai 14 ima aluminijski okvir i opremljen je sa 14“ gumama koje se napuhuju i sa pomoćnim kotačima. Bicikl ima kočnice na prednjem kotaču i Torpedo na zadnjem kotaču. Rukohvat i sjedalo su podesivi po visini. Ima kvalitetne aluminijske kotače , 14“ kotači i V – Brake kočnice napred. Primjereno je za djecu od 4 – 6 godina. Garancija je 12 mjeseci;- ALUMINIJSKI okvir- 14“- Torpedo kočnica- Oprema: pomoćni kotači, zvono. Upozorenje: proizvod nije namijenjen za djecu mlađu od 36 mjeseci, jer sadrži sitne dijelove koji mogu dovesti do gušenja.
Upozorenje: Prilikom upotrebe potrebno je nositi zaštitnu opremu ( kaciga , štitnici , rukavice).
Proizvod nije namijenjen za uporabu u javnom prometu, jer nije pripremljen za javni promet.
Deklarirana nosivost : 50 kilograma
Šifra artikla 40801-01612
Spol Za djecu
Namjena Za djecu
Veličina kotača 16"
Veličina rame Dječja
Brand Legoni

Ocijeni i komentiraj proizvod

Samo registrirani korisnici mogu davati ocjene. Molimo, registrirajte se