Košarica 0

Blagdanski popusti za korisnike Diners Club kartica na Mondo Internet Supershopu!          

U blagdanskim mjesecima donosimo pogodnosti za vlasnike Diners kartica. Uz postojeće jednokratno plaćanje Diners karticama, od sada možete plaćati sve kupnje i obročno, i to na 2-12 rata bez kamata i naknada. Ne postoji minimalni iznos koji morate potrošiti da bi plaćali na rate, pogodnost možete koristiti i na kupnjama već od 10kn!

Uz to, posebna pogodnost je da plaćanjem svojom Diners karticom ostvarujete do 25% popusta za svaku kupnju na Mondo Internet Supershopu. Za ostvarivanje popusta, možete plaćati jednokratno, ili na 2-12 rata.

Blagdansko vrijeme već je tu, stoga smo pripremili posebne pogodnosti svaki mjesec. Vrijednost svake kupnje plaćene Diners karticom bit će umanjena za iznos popusta, ovisno o mjesecu u kojem kupujete.

 

Studeni 2013.

Osigurajte na vrijeme darove za svoje bližnje i iskoristite 10% popusta na cjelokupan Mondo asortiman plaćanjem Diners karticama, do 30. studenog 2013.g.

Prosinac 2013..

Pogodnosti u prosincu još su bolje! Odaberite idealne darove za svoje najdraže iz mnoštva proizvoda u 10 različitih asortimana i uživajte u komforu online kupovine na mondo.hr

Plaćajte svojom Diners karticom i u prosincu ostvarite popuste:

  • Knjige, Moda, Kozmetika -20%
  • Igračke, Baby oprema, Sport -15%
  • Dom, Zdravlje, Zabava -10%
  • Tehnika -5%

Siječanj 2014.

Početak nove 2014. neka bude u znaku knjige, jer kroz cijeli siječanj plaćanjem Diners Club karticom ostvarujete 25% popusta na cjelokupan asortiman Knjiga.

 

Popust se obračunava pri završetku kupovine na webshopu, odabirom Diners kreditne kartice kao načina plaćanja, jednokratno ili 2-12 rata. Popust se neće obračunati na već snižene artikle.

Početak pogodnosti: 01.11.2013.

Kraj pogodnosti: 31.01.2014.

Molimo pričekajte...

Continue shopping
View cart & checkout
Continue shopping
View cart & checkout