Košarica 0
Digitalni fotoaparat Nikon COOLPIX L31 crveni

Nikon COOLPIX L31 crveni

Život može biti kompliciran, ali snimanje izvanrednih slika ne mora to biti! Dobijte pouzdani, povoljni fotoaparat koji je jednostavno koristiti i daje izvrsne rezultate – COOLPIX L31 sa 16 megapiksela. 5x optički zum jamči da ćete uvijek snimati predivne portrete s obitelji i prijateljima, a snimanje HD videozapisa jednim dodirom omogućuje vam da se lako prebacujete s fotografija na videozapise.

Izrazite se eksperimentiranjem sa specijalnim efektima i nastavite snimati gdjegod se nalazili, uz AA baterije koje je lako pronaći. Uz visokokvalitetnu vanjsku površinu i jasni LCD zaslon koji kadriranje snimaka čini jednostavnim, ovo je fotoaparat koji fotografiju čini jednostavnom.

Uz COOLPIX L31 zabilježite posebne životne trenutke na jednostavan način!

Samo najbrže za vaš novi fotoaparat

Jednostavan za upotrebu

Čak i ako se radi o vašem prvom fotoaparatu, jednostavno je njime upravljati. Raspored gumba nije zamršen, a jednostavan automatski način optimizira sve postavke savršene snimke, svaki put.

CCD senzor slike sa 16 megapiksela

Uz 16 megapiksela i visokoučinkoviti senzoru slika, uvijek ćete snimati oštre slike s oštrim detaljima – savršeno za povećanja fotografija i postera omiljenih snimki.

Objektiv NIKKOR s 5x optičkim zumom

Zabilježite zabavne izraze lica i približite se akciji na događanjima i proslavama uz 5x optički zum koji vam pomaže da se prilagodite svakoj situaciji snimanja.

Videozapisi oživljavaju uspomene – snimite svoje uspomene u HD (720/30p) razlučivosti na dodir gumba i uvijek budite spremni na snimanje čarolije kad se ona dogodi. Nikad više nemojte propustiti nijedan važan trenutak!

Kad fotoaparat lijepo stoji u ruci, stabilniji je i snimit ćete jasnije slike. Drška za jednostavno držanje i jasan raspored gumba čine ga vrlo jednostavnim za rad.

Kadgod putujete, uvijek ćete pronaći AA baterije pa možete nastaviti snimati bez da brinete o tome da će se baterije isprazniti – čak i na najegzotičnijim mjestima!


Šifra artikla 40904-00414
Brand Nikon
Vrsta Kompaktni fotoaparati
Efektivni pikseli 16,1 milijuna
Objektiv NIKKOR objektiv s 5x optičkim zumom

Ocijeni i komentiraj proizvod

Samo registrirani korisnici mogu davati ocjene. Molimo, registrirajte se