Košarica 0
Đavolja zvijezda (Knjige)

Đavolja zvijezda

Jo Nesbø nas sjajnim novim trilerom nevjerojatne dinamike i spektakularnih obrata ponovno vodi do šokantne završnice.

Možda će vas zanimati

Mlada žena pronađena je mrtva u svome stanu u Oslu. Na lijevoj ruci amputiran joj je prst, a pod kapkom skriven sićušan crveni dijamant u obliku pentagrama – đavolje zvijezde. Detektiv Harry Hole isprva odbija surađivati u istrazi koju vodi njegov dugogodišnji suparnik Tom Waaler. Ipak, pod prijetnjom otkaza, Harry je prisiljen otrijezniti se i posvetiti poslu. Na pomolu je val sličnih ubojstava, a modus operandi upućuje na to da je Oslo pretvoren u poligon serijskog ubojice. Đavolja zvijezda predstavlja ključ za razrješenje niza slučajeva.
Šifra artikla 4010-04958
Književni žanr Kriminalistički roman/Triler
Autor Jo Nesbo
Broj stranica 432
Uvez Meki
Izdavač Znanje
Biblioteka KDS Plus
Godina izdanja 2011.
Izdanje Prvo

Komentari korisnika

Zasto volim krimice

Autor: Hrvoje (28.3.2014.)
Krimici su jedini zanr koji uopce mogu citati, a da ne zaspim. Zapravo, nakon nekih ni ne mogu zaspati od adrenalina koji podignu u meni. Volim se poistovjetiti s istraziteljem i "rjesavati" misteriozne zlocine. Na mom nocnom ormaricu uvijek mora biti neki dobar krimic.

zašto volim krimiće?

Autor: Biljana (28.3.2014.)
čitanje je začin života. a čitanje krimića je još dodatno i gratis luda vožnja roller-coaster-om, nakon koje ti srce ludo lupa i hoćeš još, još i još :) i onda si ovisan, a Jo Nesbo je idealna doza za održavanje :D

Zašto volim krimiće

Autor: Patricija (27.3.2014.)
Napetost i uzbuđenje koje donese krimić je neprocjenjivo, od kako imam malu sinčića baš mi trreeba uz dobar krimić koji sat (isprekidani kada mi dozvoli) da se maknem od svakodnevice i zakoračim u carstvo u kojem će svaki negativac biti ulovljen.

dajte da i ja nešto osvojim

Autor: Kristina (27.3.2014.)
Volim krimiće zbog zanimljivih tema, dinamike i napetosti radnje, kad pisac drži čitatelja u neizvjesnosti do samog kraja. Nisam još čitala ništa od Nesboa, ali bih voljela. Poklonite mi knjigu da se mogu upoznati bar s jednim njegovim djelom. :D

Pavšek

Autor: Maja (27.3.2014.)
Zašto volim krimiće?

zato jer me uvode u neki drugi tajanstveni svijet gdje zaboravljam na sve svoje brige i probleme te se upuštam u različite scenarije ljudske mašte.
Zato jer sve kriminalističke radnje tamo i ostaju i jer se tamo uvijek netko bori protiv nepravde...

zasto volim kriminalističke romane?

Autor: edina (27.3.2014.)
Pa, odgovor je jednostavan. Jednom kad ih pocnes čitati vise ih ne mozes ostaviti, koliko sam samo puta bila budna cijelu noc citajuci ovakve knjige. Ali meni to ne smeta sve dok postoji Jo Nesbo

Zasto volim krimice

Autor: Monika (27.3.2014.)
Jednostavno ih volim,nema pametnog objasnjenja. Stalno citam,nikada mi nije dosta,iste knjige i po vise puta,citanje krimica je dio mog zivota i uvijek se bojim da ce ih ponestati,a sta cu onda :)

NAGRADNA IGRA

Autor: NIKOLINA (27.3.2014.)
Volim kriminalisticke romane jer se uvijek toliko uzivim u njih,potpuno me uvuku u taj mracan,napet svijet..citajuci te romane razmisljam kako bi se to rijesilo u stvarnom svijetu,a onda se sjetim koliko je stvarni svijet puno okrutniji od onog u knjizi...jer tamo mukama dodje kraj,a ovdje ponekad nema kraja....:-)

Zašto volim kriminalističke romane

Autor: Ivana (27.3.2014.)
Odavno sam shvatila da su najbolji oni romani uz koje na neko vrijeme postanem potpuno nesvjesna vanjskog svijeta. Možda je život postao nepodnošljiv, možda je magija sreće oko mene, možda sam upravo izgubila posao, a možda dobila promaknuće...
Što god bilo, uz kriminalistički roman, zaboravljam na trenutno stanje svijesti i uranjam u nešto sasvim novo i drugačije. Možda bih to mogla nazvati i svojevrsnom terapijom.
Obožavam krim romane i zbog svog šarenila i različitosti ljudskih duša, poimanja morala, nemorala, mozaika reakcija...i nadasve vježbanja malih sivih ćelija.
Uz krim roman, za mene vrijeme stane, živim u trenutku, bez besmislenog razmišljanja o prošlosti ili predvidajući budućnost. I koliko god to čudno zvučalo, usprkos svoj napetosti, dobar krimić za mene je jedno nevjerojatno mirno mjesto za boraviti...

Zašto volim kriminalističke romane?

Autor: Mateja (26.3.2014.)
Knjige su od malih nogu moja velika strast, posebice kriminalistički romani. Fasciniraju me napetim radnjama, kompleksnim likovima i intrigantnim završetcima. Posebice su mi uzbudljivi psihološki kriminalistički romani u kojima pisci vrlo duboko ulaze u najmarčnije dijelove ljudskoga uma iz kojih proizlaze najmorbidnije ideje, misli i zločini. Ponekad se toliko zadubim u njih da jednostavno zaboravim na vrijeme i samo želim što prije doći do kraja priče. Najbolji pisci, po mom mišljenu, su Skandinavci koji na vrlo realističan i brutalan način prikazuju svu morbidnost ljudske psihe.

P.S. Zbog moje opsesije kriminalističkim romanima, sestra mi stalno tvrdi kako nisam normalna, te kako mogu konstantno čitati takve morbidne romane.

ĐAVOLJA ZVIJEZDA

Autor: Nada (26.3.2014.)
Kriminalistički romani me čine budnom, napetom, adremnalin raste i čini moj pomalo dosadan život uzbudljivim...............a što je jako dobro pa makar na tren............!!!!!!

NAGRADNA IGRA

Autor: Marko (25.3.2014.)
Volim čitati kriminalističke romane jer mi omogućuju da na nekoliko sati proživim sve moguće avanture pune opasnosti, uzbuđenja, slagalica i čudesnih raspleta, a da tek na kraju shvatim da sam i dalje u omiljenom naslonjaču uz netaknutu, hladnu kavu..

Zašto volim kriminalističke romane?

Autor: Magdica (25.3.2014.)
Kriminalističke romane volim zato što u njima u pravilu uvijek pravda pobjeđuje nepravdu, a dobro pobjeđuje zlo, što nije uvijek tako u stvarnom životu. Možda je stoga lakše prolaziti kroz "strahote" zločina u romanu kada znate da će toj praksi kad-tad doći kraj. Osim toga takvi se romani čitaju u "jednom dahu" pa me oni oslobađaju drugih obaveza koje imam kao domaćica.

Nagradna igra

Autor: AniTa (25.3.2014.)
Kriminalističke romane čitam od ranog doba, zapravo osnove škole. Puni su adrenalina, uzbudljivi, i kada se unesem u njih imam osjećaj da sve to prolazim ja. Volim ih zbog tog osjećaja kojeg bude u meni.

Zašto volite kriminalističke romane?

Autor: Kristina (25.3.2014.)
Volim dobre kriminalistčke romana, bilo da su smješteni u sadašnjost, prošlost ili budućnost, volim tijek radnje, napetost, isčekivanje, pogađanje razvoja priče, mozak mi se prebaci u roman, stvara slike, filmove, i jednostavno me zaokupi, opusti, iznenadi priča.

Ocijeni i komentiraj proizvod

Samo registrirani korisnici mogu davati ocjene. Molimo, registrirajte se