Košarica 0
CLA + Green Tea + L-carnitine Olimp pomoć pri mršavljenju

CLA + Green Tea + L-carnitine Olimp pomoć pri mršavljenju

Sadrži 3 najbolje supstance:
CLA - konjugirana linolna kiselina.
Ekstrakt zelenenog čaja.
L-karnitin

Sastav: Konjugirana linolna kiselina CLA, ekstrakt zelenog čaja, sojino ulje, L-karnitin, želatina, glicerin. Proizvod sadrži sastojke soje.
Šifra artikla 4070-00061
Brand Olimp Sport Nutrition

CLA je dodatak prehrani koji sadrži 3 najbolje supstance koje odlično doprinose smanjivanju udjela tjelesne masnoće a to su: CLA - konjugirana linolna kiselina, ekstrakt zelenog čaja i L-karnitin. Brižljivo odabran izbor sastojaka aktivira sve faze za topljenje masnoća te istovremeno štiti tijelo od iscrpljenosti. Višetjedna upotreba ovog dodatka garantira vidljiv gubitak tjelesne težine, spriječava yo-yo efekt kod mršavljenja. a rezultati su vidljivi kod smanjivanja naslaga celulita.

ZAŠTO KOMBINACIJA CLA, ZELENOG ČAJA I L-KARNITINA OVAKO UČINKOVITO POMAŽE SMANJIVANJU TEŽINE? Linolna kiselina, takozvana CLA i posebna polifenolna komponenta zelenog čaja zajedno vrlo dobro sudjeluju i učinkovito dopunjavaju jedna drugu. Ekstrakt zelenog čaja sadrži visokoučinkovite bioaktivne sastojke koji ubrzavaju 3 značajna procesa: topljenje nagomilanog masnog tkiva, nadziranje učinka spaljivanja masnoća u mišićnim stanicama i spriječavanje novog gomilanja masnoća. Nazočnost CLA kiseline utječe na potpuno uništenje masnih stanica i garantira da se neće više obnoviti.

KAKAV UČINAK IMA L-KARNITIN U DODATKU? ZAŠTO JE KOMBINACIJA CLA & ZELENI ČAJ + L-KARNITIN UČINKOVITIJA NEGO KOMBINACIJA CLA I ZELENI ČAJ? Do sada se na tržištu pojavilo puno CLA preparata sa dodatkom zelenog čaja, ali se nakon upotrebe pokazalo da nisu uvijek najučinkovitiji. Ograničena učinkovitost odnosno neučinkovitost dijelomično nastane zbog smanjenog djelovanja jedne od metaboličkih reakcija, za koju je u tijelu odgovoran karnitin. Jedino kombinacija CLA, zelenog čaja, koji sadrži EGCG i karnitin, može garantirati jak učinak za mršavljenje. Zbog l-karnitina, ovaj se preparat razlikuje od sličnih konkurentnih koji sadrže ekstrakt zelenog čaja. Jedino u ovom obliku, zajedno sa CLA, proizvod može garantirati pravilno i potpuno spaljivanje tjelesne masnoće.

KAKO OVAJ DODATAK PREHRANI SPRIJEČAVA RAZVOJ CELULITA? U tom pogledu CLA kiselina igra posebnu ulogu. Ovo dragocjena kiselina omogućava gubitak masnoće i istovremeno štiti mišićno tkivo. Gubitak masnog tkiva na račun povećanja i jačanja mišićne strukture se prije svega pokazuje u većoj čvrstoći te zategnutoj koži koja dobiva gladak i mladenački izgled. Istovremeno CLA učinkovito štiti tijelo od ponovnog gomilanja i skladištenja masnoće, posebno u predjelima bokova i stražnjice.

TKO BI TREBAO KONZUMIRATI OVAJ PREHRAMBENI DODATAK? Ova posebno pripremljena formula djeluje u svim slučajevima kod osoba s prekomjernom tjelesnom težinom. Posebno je preporučljivo proizvod konzumirati kao dodatak za vrijeme i također nakon tretmana za mršavljenje. Tijekom mršavljenja ubrzava se ne samo dinamički proces spaljivanja masnoća, nego se i sprečava gubitak čvrstoće tijela. A nakon tretmana za mršavljenje ograničava, odnosno sprečava yo-yo učinak. Izuzetno pozitivan utjecaj ima na djelovanje srca i kardiovaskularni sustav, pa se preporuča i u slučaju lakše fizičke aktivnosti.

UPUTE ZA UPOTREBU: Dvije kapsule dnevno. Ujutro prije doručka i prije fizičke aktivnosti odnosno treninga.

Ocijeni i komentiraj proizvod

Samo registrirani korisnici mogu davati ocjene. Molimo, registrirajte se