Košarica 0
Čitačica pjesama

Čitačica pjesama

Besplatno pročitaj poglavlje
Ova lirska priča o sestrinskoj ljubavi i čudesnom daru ispričana je kroz bistar glasić mlađe sestre Leeann čija će nas jednostavnost zavesti tako da ćemo Čitačicu pjesama još dugo pamtiti kao omiljen i nježan refren.
Prevoditeljica Jelena Dunato majstorski je prenijela senzibilitet ove jesenje sonate koja će vas uz ilustraciju Vita Česmadžiskog osvojiti svojom poetičnošću i ljupkošću.

Možda će vas zanimati

Koliko ste se puta zatekli kako pjevušite neku melodiju i pitate se zašto vam se baš tih par nota provlači kroz čitavi dan? Zamislite tek da upoznate osobu koja ima dar da slušajući ono što pjevate odgonetne bol i radost u vama! Mary Beth propitkuje svijet glazbe i polako shvaća da kroz pjesme koje ljude opsjedaju može proniknuti do srži njihovih problema i pomoći im. Ona živi u malom gradu na jugu Amerike, brine o mlađoj sestri Leeann i posvojenom Tommyju. Od smrti majke i odlaska oca, Leeann je vrlo osjetljiva djevojčica čija je ljubav potpuno usmjerena prema starijoj sestri. Spajajući kraj s krajem, radeći dva posla odjednom, Mary Beth pronalazi jedinu inspiraciju u pjesmama te se sve više posvećuje pozivu glazbenog terapeuta.
Šifra artikla 4010-00747
Književni žanr Chick-lit
Autor Lisa Tucker
Broj stranica 250
Uvez Meki
Izdavač Algoritam
Biblioteka Anima
Godina izdanja 2005.

Ocijeni i komentiraj proizvod

Samo registrirani korisnici mogu davati ocjene. Molimo, registrirajte se