Košarica 0
Čarolija

Još pregleda

  • Čarolija

Čarolija - kiosk izdanje

Besplatno pročitaj poglavlje

»Vruć, žestok i duboko senzualan, ovaj roman je više nego dobitna kombinacija!«
Library Journal
Max Westin. Utjelovljenje seksa. Mogla je to namirisati, osjetiti u njegovoj blizini. Sve u vezi njega bilo je pomalo grubo, pomalo odvažno. Primitivno stvorenje. Baš kakvo je i sama bila. Malo ju je predugo držao za ruku, njegov snažno prikovani pogled jasno je odavao namjere da je želi osvojiti. Ukrotiti… »Viktorija.« Njezino ime, samo jedna riječ, ali izgovoreno s toliko posjedovanja da je gotovo mogla osjetiti ogrlicu oko vrata. »To ti je u prirodi«, promrmljao je. »Želja da te se uzme.« U ovoj igri mačke i miša sve je iluzija, osim strasti koja ne može biti stvarnija…
Šifra artikla 4010-08863
Književni žanr Erotski roman
Autor Sylvia Day
Broj stranica 178
Uvez Meki
Izdavač Znanje
Godina izdanja 2014.
Izdanje Prvo

Komentari korisnika

Čarolija i vruće igrice

Autor: Lea (2.9.2014.)
Max Westin i Victoria imaju nešto zajedničko – oboje vole nadmoć i ne vole se pokoravati. Možda bi ova erotska novela odveć podsjećala na more sličnog štiva koje nam je dostupno da Max i Victoria ne dijele još jednu sličnost – oboje su vješci. Moram priznati da je to prva takva paranormalna knjiga koju sam čitala i priča me odmah zarobila.

U tajnom svijetu čarolija dešavaju se bitne stvari nepoznate svijetu običnih smrtnika. Max Westin je neodoljivi Lovac zadužen da odmetnike vrati na pravi put ili ih uništi. Victoria je vještica koja raspolaže prevelikim moćima koje joj je na samrti prenio njen bivši ljubavnik Darius te Vijeću predstavlja prijetnju. Pod svaku cijenu žele ju pokoriti te upariti s nekim kako ne bi sama i željna osvete za Dariusovu smrt skrenula na krivi put i priklonila se Crnoj magiji. No, koliko god Lovaca poslali nikome to ne uspijeva, pa se odučuju za Maxa koji slovi kao najbolji te mu postavljaju ultimatum – ne pokori li mu se Victoria, mora je ubiti. On tu misiju ne smatra prevelikim izazovom sve dokle ne upozna ženu koji je ranije vidio samo na fotografijama. Osim što je prelijepa, ima čvrst nepokoriv stav i držanje vrijedno divljenja.

To je samo početak priče o nepobjedivom dvojcu koji svojom energijom i strašću pali stranice ove knjige. Tek kad Max uspije pridobiti Victoriu za sebe počinje njihova prava priča. Neosporiva strast i neutaživa glad jednog za drugim primorat će ih da se sukobe Vijeću jer im je razdvajanje nakon obavljene misije nezamislivo a prate ih i duhovi prošlosti – Maxa kao nepokolebljivog i neosvojivog ljubavnika predanog isključivo poslu i Victoriu koja je obožavala Dariusa pa unatoč pronalasku nove ljubavi osjeća dužnost da ga osveti, ma koliko se Vijeće protivilo i zabranjivalo.

Ovo vruće štivo sasvim je drugačija knjiga o dominaciji i uistinu dobar početak za one koji još nisu čitali štivo s paranormalnim pojavama. Max Westin će osvojiti i vas, a Victoria na sasvim drugačiji način predstavlja modernu heroinu koja ne dozvoljava podređenost nijednom muškarcu, čak ni pod cijenu života. Knjiga je prepuna iznenađujućih obrata, radnja jako zanimljiva i lagana za praćenje pošto je u ovoj knjizi ipak naglasak na velikoj ljubavi između glavih likova i njihovim vrućim igricama, pa nema zamornih djelova s opisima i povijesti čarobnjaštva. Paranormalne pojave samo su začin odličnoj priči te čine radnju ove knjige neobičnom i zanimljivom za praćenje. Na samom kraju sukob koji pratimo kroz knjigu se riješava, pa donosi zadovoljavajuć rasplet događaja no ujedno donosi i mnoge promjene u ponašanju i životima glavnih likova pa čini dobru podlogu za nastavak koji bi mene jako obradovao jer se želim dulje družiti s ovim zanimljivim likovima.

Uz likove s kojima se možemo poistovjetiti i doslovno čarobnom radnjom, ova ljubavna priča začinjena erotikom pruža bijeg iz stvarnosti kakav često priželjkujemo. Bilo da ste ljubitelj paranormalnog štiva ili još uvijek niste naglasak na još uvijek), ova knjiga zaslužuje šansu da bude pročitana od strane svih koji vole dobre ljubiće i knjige prepune strasti. Jednom kad vas zarobi svojom čarolijom, tražit ćete upravo ovakve knjige jer je ovom neobičnom spoju žanrova nemoguće odoljeti.

Ocijeni i komentiraj proizvod

Samo registrirani korisnici mogu davati ocjene. Molimo, registrirajte se