Košarica 0
Biblija- džepno izdanje

Još pregleda

  • Biblija- džepno izdanje

Biblija- džepno izdanje

Džepna Biblija Kršćanske sadašnjosti donosi najbolji, ujedno i ažurirani, hrvatski prijevod Biblije, što znači da je Stari zavjet uzet iz tzv. Zagrebačke Biblije, a Novi je zavjet prijevod Bonaventure Dude i Jerka Fućaka.

Taj tekst koriste i hrvatske liturgijske knjige, lekcionari, evanđelistari i obrednici koje je odobrila Hrvatska biskupska konferencija. Na kraju su doneseni uvodi i napomene uz Stari kao i uz Novi zavjet.

Možda će vas zanimati

Džepna Biblija tiskana je na 28-gramskom, tzv. biblijskom papiru, u formatu 14 x 20 cm s gipkim etuiem sive i crvene boje sa zatvaračem (smičkom), ima 1530 stranica, a napravljen je i novi prijelom tako da se bez teškoća može čitati.

Džepna Biblija Kršćanske sadašnjosti namijenjena je jednako stručnjacima, svećenicima, redovnicima i redovnicama kao i vjernicima laicima – naprosto svima koji Božju riječ žele nositi sa sobom, u džepu i u torbi, kako bi je što češće čitali i proučavali.

Izvrsno će poslužiti osobito studentima za potrebe studija Svetog Pisma, ali i svim polaznicima raznih tečajeva, duhovnih vježbi, liturgijskim i biblijskim grupama, sudionicima raznih stručnih susreta i seminara kao i za osobno čitanje.

Džepna Biblija Kršćanske sadašnjosti je i cijenom htjela biti – za svačiji džep!
Šifra artikla 4010-11381
Književni žanr Religija
Autor Grupa autora
Broj stranica 1530
Uvez Tvrdi
Izdavač Kršćanska sadašnjost
Biblioteka Biblija
Godina izdanja 2016
Izdanje Drugo
Dimenzije artikla 13.5x20 cm

Ocijeni i komentiraj proizvod

Samo registrirani korisnici mogu davati ocjene. Molimo, registrirajte se