Košarica 0
Baza za autosjedalicu RecaroFix

Baza za autosjedalicu RecaroFix

Isofix je međunarodni, standardizirani sustav za montažu dječjih autosjedalica grupe 0/0+ i grupe I koje imaju svoj vlastiti sustav vezanja. Novija, bolje opremljena vozila imaju već ugrađene isofix pričvrsne točke za bazu odnosno sjedalice. Te standardizirane točke omogućuju da se RECARO Isofix Baza montira još jednostavnije i brže. Isofix baza podržava ugradnju naših RECARO Young Profi plus i RECARO Young Expert plus dječjih autosjedalica.

Dodatna sigurnost: Jednostavnije rukovanje odnosno montiranje dječje sjedalice u auto. Smanjuju se šanse pogrešnog montiranja.
Praktičnost: RECARO Isofix baza je pogodna za sjedalice ECE GRupe 0+ i grupe I stoga je dovoljna jedna za različite sjedalice. Sjedala se također mogu koristiti i i u vozilima bez Isofix pričvsrnih točaka (vezanjem pojasa u 3 točke)
Sustav: baza za sjedalice RECARO Young Profi plus i RECARO YOung Expert plus
Sklopiva baza: jednostavna za rukovanje i premještanje
Standard: olakšava montiranje u aute sa isofix pričvrsnim točkama
Šifra artikla 4060-02080
Vrsta Baze za autosjedalice
Brand Recaro
Dimenzije artikla 15x60x60 cm
Težina artikla 9 kg
RECARO je više od imena. RECARO nije samo tkanina, metal ili koža. RECARO je naprosto fascinacija i ta fascinacija je središte svega.
Tijekom više od 100 godina povijesti RECARO je postao jedan od najpoznatijih proizvođača sjedala u svijetu. Gledaju na tradiciju kao na obvezu, ali nikada ne prestaju razvijati najsofisticiranije proizvode. Takav identitet određuje njihov razvoj koji se može promatrati kroz dizajn, izradu i prvoklasnu funkcionalnost.
Jedinstvenost, izvrsnost, dosljednost, pouzdanost, inovativnost i kreativnost šest su najvažnijih atributa RECARO dječjih autosjedalica.

Ocijeni i komentiraj proizvod

Samo registrirani korisnici mogu davati ocjene. Molimo, registrirajte se