Košarica 0
Baterijski usisavač Electrolux ZB3101

Baterijski usisavač Electrolux ZB3101

Electrolux Ergorapido 2-u-1 bežični usisivač ZB3101 kombinacija je fleksibilnog štapnog usisivača s dugotrajnom litijskom TurboPower baterijom, četke s automatskim čišćenjem i odvojivog ručnog usisivača.
Treća generacija Ergorapido 2u1 usisavača sa savršenom izvedbom i dizajnom. Sofisticirani dizajn i silueta, zajedno sa savršenom izvedbom osigurat će iznimne rezultate čišćenja.
Više snage dulje vrijeme s visokoučinkovitom litijskom TurboPower baterijom koja traje dvaput dulje od nikal baterije, usisvač je lakši zbogo toga i sa njim se jednostavnije rukuje. Jednostavna za zamjenu i brza za punjenje baterija omogućuje do 21 minuta usisavanja, a indikator će signalizirati kada je bateriju potrebno napuniti.
180° EasySteer™ upravljanje, ergonomski dizajn, poboljšani nastavak i veliki stražnji kotači povećavaju fleksibilnost čišćenja, lakoću okretanja i pomicanja po svim vrstama podama. Način rada s dvije razine snage omogućuje vam da čišćenje prilagodite različitim površinama te da poslije čišćenja usisivač lako vratite na stalak za punjenje.
Doživite vrhunsku fleksibilnost i funkcionalni dizajn. Bez obzira trebate li očistiti velike površine ili teško dostupna mjesta, Ergorapido odrađuje posao. Jednostavno odvojiva ručna jedinica omogućuje lako čišćenje kuhinjskog stola, namještaja i unutrašnjosti automobila.
Samostojeći usisivač
Praktična samostojeća funkcija kako biste usisivač kada trebate mogli ostaviti u uspravnom položaju. Savršena za predah od čišćenja.
Plavo svjetlo upozorava kada bi usisivač trebalo napuniti.
Jednostavnim pritiskom na gumb, glava četke se odvaja te je omogućeno njeno lakše čišćenje.
Praktična funkcija brzog čišćenja omogućuje vam jednostavno održavanje i pomaže da je Ergorapido uvijek u najboljem stanju.
Samostojeći dizajn.
Zvoni li vam telefon ili vam je potreban predah? Proizvod parkirajte bilo gdje u bilo kojem trenutku.
Snažna litijska baterija pruža vam više snage tijekom duljeg vremena.
Mogućnost manevriranja za 180°.
Zahvaljujući nastavku za pod s dva priključka Ergorapidom možete lako upravljati oko namještaja ili u uskim prostorima samo zakretanjem zapešća.
Funkcija 2-u-1.
Za nenadmašnu fleksibilnost od glavnog kućišta jednostavno odvojite ručnu jedinicu.
Mrvice poslije doručka ili šljunak u hodniku? Uredno parkiran na stalku za punjenje Ergorapido je uvijek spreman za sljedeći posao. Bez kabela, bez muke - samo ga uhvatite i krenite.
Dimenzije ručnog usisivača, cm 45x 12x 12,Ukupnadimenzija, cm 114.5x 14.5x 26.5
Vrsta filtracije Double Filtration.
Tip baterije Li-ion.
Razina buke, dB(A):79.
Vrijeme punjenja baterije, h 3.
Pohranjivanje na postolju za punjenje.
Snažna četka da.
Napon, V 10.8
Neto težina, kg 3.11
Boja Deep plava.
Kapacitet spremnika prašine, l 0.5.
Šifra artikla 41010-01524
Brand Electrolux
Vrsta Štapno baterijski usisavači
Jamstvo 24 mjeseca
Dimenzije artikla 114.5x14.5x26.5 cm
Težina artikla 3.11 kg

Ocijeni i komentiraj proizvod

Samo registrirani korisnici mogu davati ocjene. Molimo, registrirajte se