Košarica 0
BACSAC® tegla za cvijeće BSI04

BACSAC® tegla za cvijeće BSI04

BACSAC® je nova generacija mekanih posuda za nadzemni uzgoj biljaka. Zapremina posude 5 L, dimenzije 20x20x12 cm.
Tehnički podaci: dupli tehnički sloj koji čuva neophodnu ravnotežu između zraka, zemlje i vode; ultra-otporna na razdiranje i abraziju; vanjska tkanina je impregnirana protiv UV zraka i otporna pri ekstremnim temperaturama (-30°C do +70°C). Unutarnja strana je kombinacija tri sloja koja čuva korijene, ograničava isparavanje i raspodijeljuje vodu. Propusnost, BACSAC® omogučava disanje zemlje i protok vode. 100% reciklirajući materijal. BACSAC® odgovara svim prirodama.
Šifra artikla 41030-00645
Vrsta Mekane tegle
Brand Bacsac
Dimenzije artikla 20x20x12 cm
BACSAC® je vreća. Vreća za biljke. Tegla za cvijeće. Jednostavna tegla. Lagana, jedinstvena i mekana tegla. BACSAC® je vreća, ultra-lagana vreća, koja će vas pratiti svugdje, u kući, na terasi, na balkonu, u vrtu. BACSAC® je nova generacija mekanih posuda
za nadzemni uzgoj biljaka. Njezin dupli sloj od geotesktila 100% reciklirajućeg prirodno čuva tu neophodnu ravnotežu između zraka, zemlje i vode. Otporna na mraz i anti-UV. BACSAC® odgovara svim prirodama. TKANINA GEOTEKSTIL 100 % reciklirajućeg impregniranog anti-uv. Čuva korijene. Propusna za vodu i zrak ograničava isparavanje i dopušta da zemlja diše. Otporna na razdiranje i potezanje. Vreće za vanjsku uporabu odlikuju se mekanom podstavom za drenažu, dok vreće za unutarnju uporabu imaju mrežasti materijal koji upija i raspodjeljuje vodu.
Smanjuje isparavanje, štiti korijene
Propusnost za vodu i zemlju
Omogućava da zemlja diše
Spriječava truljenje korijena
Otporna na razdiranje i abraziju
Tkanina otporna na mraz i anti-UV

Ocijeni i komentiraj proizvod

Samo registrirani korisnici mogu davati ocjene. Molimo, registrirajte se