Košarica 0
Autosjedalica Sparco Corsa F500K crvena

Autosjedalica Sparco F500K crvena

Autosjedalica F500K je autosjedalica grupe 0+/1 i namijenjena je djeci od rođenja do otprilike 4 godine starosti djeteta (0-18kg). Ova autosjedalica na najbolji način kombinira prednosti autosjedalice grupe 0+ i autosjedalice grupe 1 zahvaljujući konvertibilnoj bazi. Odgovara europskim standardima ECE R44/04.
Za djecu do 13 kg težine sjedalica se montira u smjeru suprotnom od vožnje, a od 9kg do 18 kg težine djeteta u smjeru vožnje automobila.
Sigurnosni pojasevi u 5 točaka mogu se jednostavno podesiti po visini djeteta.
Autosjedalica se montira u automobilu pomoću sigurnosnog pojasa automobila i ima pojačan sustav bočne zaštite.
Ergonomski oblikovano sjedalo i nježno prošivene presvlake osiguravaju optimalnu udobnost djetetu. Prošireni položaj naslona i umetak za novorođenče stvaraju prirodniji položaj za spavanje (kada je sjedalica okrenuta u smjeru suprotnom od vožnje).
Jedinstveni sustav kontrole nagiba, u slučaju sudara, smanjuje kretanje djeteta prema naprijed u sjedalu i time smanjuje mogućnost ozljeda.
Autosjedalica ima Široku, čvrstu bazu i perive presvlake.
Šifra artikla 4060-00761
Vrsta Grupa 0+/1
Brand Sparco
Dob 0-4
Jamstvo 2 godine
Težina artikla 7.35
Website proizvođača Carpa Design
Osnivači Carpa Design-a, strastveni ljubitelji automobila, osnovali su tvrtku 2009. godine. Nadahnuti projektima i dizajnom iz cijelog svijeta u svom portfelju imaju 6 različitih brendova kojma pristupaju s jednakom pažnjom te predanosti najvišoj kvaliteti.
Carpa Design stvara i proizvodi auto opremu koja svojim inovacijama i kvalitetom nadmašuje industrijske standarde.

Ocijeni i komentiraj proizvod

Samo registrirani korisnici mogu davati ocjene. Molimo, registrirajte se