Košarica 0
Autosjedalica Recaro Young Sport Hero Pink

Autosjedalica Recaro Young Sport Hero Pink

Recaro autosjedalica Young Sport Hero grupe od I-III (9 mjeseci- 12 godina). Ova autosjedalica je istovremeno sigurna, fleksibilna i udobna i samim time pravi izbor za vaše dijete. Zahvaljujući HERO tehnologiji sjedalica će rasti zajedno s djetetom koje ju može koristiti od 9 mjeseci do 12 godina. ASP sustav bočne zaštite apsorbira udarac tijekom bočnog sudara, a dodatnu sigurnost vašem djetetu pruža zaštitna pjena u području kuka, ramena i glave. Recaro Young Sport HERO je evolucija u smislu sigurnosti.Njegov prethodnik se prodao u više od 1 milijun primjeraka, a posebno je popularan zbog dugog perioda korištenja i laganog rukovanja.


Sigurno
Recaro Young Sport HERO ima posebno podstavljene naramenice koje sprječavaju opasnost od ozljeda u slučaju frontalnog sudara. Jastučići ramena, pojasevi i naslon za glavu čine jednu cjelinu i time garantiraju još veću sigurnost zajedno s pojasom za jednostavno vezanje koje se ne može okretati ili proklizavati.
Fleksibilno
Kako ova Recaro Young Sport HERO autosjedalica raste zajedno s vašim djetetom bitno je da bude što fleksibilnija. Kada ju koristite kao autosjedalicu grupe I (9-18 kg) iskoristite integrirani pojas u 5 točaka, a kada vaše dijete poraste autosjedalica se može ugraditi sa sigurnosnim pojasevima vozila.
Udobno
Osim sigurnosti, želite da vašem djetetu bude i udobno tijekom vožnje automobilom. Upravo se za to brine Recaro Young Sport HERO sa svojim ergonomskim sjedalom zahvaljujući pjeni iz autoindustrije. Napravljena od prozračnih materijala, nudi najbolju cirkulaciju zraka tijekom vožnje. Umetak u sjedalici nudi optimalnu udobnost i za one najmanje, a kako bi i roditeljima olakšali, Recaro je izumio inovativnu kopču za pojas koja olakšava montažu u vozilu.
Integrirani sustav pojasa sa „HERO“ tehnologijom i optimiziranom bočnom zaštitom čine Recaro „Bestseller“ još boljim.
Šifra artikla 4060-01142
Vrsta Grupa 1/2/3
Brand Recaro
Dob 6m-12g
Jamstvo 2 godine
RECARO je više od imena. RECARO nije samo tkanina, metal ili koža. RECARO je naprosto fascinacija i ta fascinacija je središte svega.
Tijekom više od 100 godina povijesti RECARO je postao jedan od najpoznatijih proizvođača sjedala u svijetu. Gledaju na tradiciju kao na obvezu, ali nikada ne prestaju razvijati najsofisticiranije proizvode. Takav identitet određuje njihov razvoj koji se može promatrati kroz dizajn, izradu i prvoklasnu funkcionalnost.
Jedinstvenost, izvrsnost, dosljednost, pouzdanost, inovativnost i kreativnost šest su najvažnijih atributa RECARO dječjih autosjedalica.

Ocijeni i komentiraj proizvod

Samo registrirani korisnici mogu davati ocjene. Molimo, registrirajte se