Košarica 0
Autosjedalica Recaro Privia Saphir

Autosjedalica Recaro Privia Saphir

Najsigurnije mjesto za male junake. Ocjena ''VRLO DOBAR'' na ADAC testu u kategoriji autosjedalica grupe 0+. S Privia autosjedalicom osigurali ste svom djetetu najsigurniji i najbezbrižniji početak života. Autosjedalica je namijenjena djeci od 0 do 13 kg ili od rođenja do približno 15 mjeseci.

Izuzetno lagana autosjedalica, sa svojih 3,7 kg najlakša je u svojoj klasi. Patentirani HERO sigurnosni sustav za optimalnu zaštitu i udobnost. Pojasevi s oblogom kao i naslon za glavu čine jednu cjelinu i onemogućuju okretanje ili klizanje pojaseva. Izrađena od mekanih materijala koji sprečavaju iritaciju kože. Uključen umetak za novorođenče. Advanced Side Protection (ASP) - posebna zaštita kod bočnog sudara. Recaro SmartFit sustav udobnosti. Inovativne kontrole za jednostavno i sigurno korištenje. Ergonomska ručka za ugodno nošenje. Otpuštanje sjedalice s baze jednom rukom. Podešavanje pojaseva jednom rukom. Mogućnost montaže na kolica uz odgovarajuće adaptere. ECE R44/04.
Šifra artikla 4060-02420
Vrsta Grupa 0+
Brand Recaro
Dob 0m-15m
Dimenzije artikla 73.0x54.0x45.0 cm
Težina artikla 3.7 kg
RECARO je više od imena. RECARO nije samo tkanina, metal ili koža. RECARO je naprosto fascinacija i ta fascinacija je središte svega.
Tijekom više od 100 godina povijesti RECARO je postao jedan od najpoznatijih proizvođača sjedala u svijetu. Gledaju na tradiciju kao na obvezu, ali nikada ne prestaju razvijati najsofisticiranije proizvode. Takav identitet određuje njihov razvoj koji se može promatrati kroz dizajn, izradu i prvoklasnu funkcionalnost.
Jedinstvenost, izvrsnost, dosljednost, pouzdanost, inovativnost i kreativnost šest su najvažnijih atributa RECARO dječjih autosjedalica.

Ocijeni i komentiraj proizvod

Samo registrirani korisnici mogu davati ocjene. Molimo, registrirajte se