Košarica 0
Autosjedalica Recaro Monza Nova IS Seatfix Indy Red

Autosjedalica Recaro Monza Nova IS Seatfix Indy Red

Sportski dizajn, vrhunska zaštita i napredne funkcionalnosti, RECARO Monza Nova 2 Seatfix impresionira u svakom pogledu. Dodatni "crash" jastučići i punjenje od pjene poboljšavaju držanje glave i položaj kukova, a specijalne ventilirajuće bočne "peraje" poboljšavaju protok zraka te ujedno štite od bočnog udarca.
Sjedalica se u auto može instalirati pomoću SEATFIX-a, pojasa automobila u 3 toče te se može koristiti i u automobilima bez Isofix pričvrsnih točaka jednostavnim guranjem Seatfix ručica u sjedalo.

Seatfix: integrirane seatfix pričvrsnice omogućuju montiranje na isofix pričvrsne točke i dodano štite dijete od bočnog udara.
Komfor: Unikatni pasivni sustav cirkuliranja zraka RECARO Air Circulation System - ACS.
Ergonomija: visok stupanj udobnosti zahvaljujući ventilirajućoj prozračnoj pjeni koja se koristi u automobilskoj industriji
Dodatna sigurnost: naslon za glavu se može podešavati po dubini - u poziciji za spavanje nije ugrožen nivo sigurnosti.
RECARO Sound System: integrirani zvučnici u naslonu za glavu omogućuju individualno uživanje u glazbi i dodatan komfor + praktični džep u sjedalici za spremanje MP3 playera
Visokokvalitetne navlake: sve navlake mogu se skidati i pogodne su za strojno pranje do 30°C
Šifra artikla 4060-02454
Vrsta Grupa 1/2/3
Brand Recaro
Dob 6m-12g
Dimenzije artikla 73.0x54.0x45.0 cm
Težina artikla 9 kg
RECARO je više od imena. RECARO nije samo tkanina, metal ili koža. RECARO je naprosto fascinacija i ta fascinacija je središte svega.
Tijekom više od 100 godina povijesti RECARO je postao jedan od najpoznatijih proizvođača sjedala u svijetu. Gledaju na tradiciju kao na obvezu, ali nikada ne prestaju razvijati najsofisticiranije proizvode. Takav identitet određuje njihov razvoj koji se može promatrati kroz dizajn, izradu i prvoklasnu funkcionalnost.
Jedinstvenost, izvrsnost, dosljednost, pouzdanost, inovativnost i kreativnost šest su najvažnijih atributa RECARO dječjih autosjedalica.

Ocijeni i komentiraj proizvod

Samo registrirani korisnici mogu davati ocjene. Molimo, registrirajte se