Košarica 0
Autosjedalica Recaro Monza Nova 2 Seatfix Racing Red

Autosjedalica Recaro Monza Nova 2 Seatfix Racing Red

Autosjedalica RECARO Monza Nova Seatfix se učvrćuje Seatfix sustavom i pojasom automobila u 3 točke. Namijenjena je djeci od 3 do 12 godina starosti (15-36kg).
Autosjedalica se može koristiti i u vozilima bez Isofix sustava. Dodatni bočni jastuci kao dodatna sigurnost prilikom bočnih udara. RECARO Monza Nova Seatfix pruža vašem djetetu istu razinu sigurnosti kao i Recaro Monza, uz veću udobnost. Dodatni jastučići i punjenje od pjene poboljšavaju držanje glave i položaj kukova, a specijalne ventilirajuće bočne "peraje" poboljšavaju protok zraka te ujedno štite od bočnog udarca. Naslon sjedalice podesiv je po nagibu za siguran položaj spavanja. Zvučnici intergrirani u naslon za glavu. Fiksni bočni oslonci za optimalnu zaštitu pri bočnom sudaru. Podešavanje visine naslona za glavu s praktičnom skalom veličine. Jedinstveni pasivni Recaro sustav zračne cirkulacije za optimalni protok zraka. Praktičan pretinac za Mp3 player integriran u dječjoj autosjedalici. Seatfix sustav je već ugrađen u samu sjedalicu. Odvajanjem naslona od sjedišta ova autosjedalica jednostavno se i brzo pretvara u booster. ECE II-III (15-36kg).
Šifra artikla 4060-02473
Vrsta Grupa 2/3
Brand Recaro
Dob 3-12
Dimenzije artikla 73.0x54.0x45.0 cm
Težina artikla 7 kg
RECARO je više od imena. RECARO nije samo tkanina, metal ili koža. RECARO je naprosto fascinacija i ta fascinacija je središte svega.
Tijekom više od 100 godina povijesti RECARO je postao jedan od najpoznatijih proizvođača sjedala u svijetu. Gledaju na tradiciju kao na obvezu, ali nikada ne prestaju razvijati najsofisticiranije proizvode. Takav identitet određuje njihov razvoj koji se može promatrati kroz dizajn, izradu i prvoklasnu funkcionalnost.
Jedinstvenost, izvrsnost, dosljednost, pouzdanost, inovativnost i kreativnost šest su najvažnijih atributa RECARO dječjih autosjedalica.

Ocijeni i komentiraj proizvod

Samo registrirani korisnici mogu davati ocjene. Molimo, registrirajte se