Košarica 0
Autosjedalica Recaro Monza Nova 2 Performance Black

Autosjedalica Recaro Monza Nova 2 Performance Black

Autosjedalica RECARO Monza Nova se učvrćuje pojasom automobila u 3 točke. Namijenjena je djeci od 3 do 12 godina starosti (15-36kg).

RECARO Monza Nova pruža vašem djetetu sigurnost i udobnost. Naslon za glavu podesiv je po visini. Zvučnici integrirani u naslon za glavu. Fiksni bočni oslonci za optimalnu zaštitu pri bočnom sudaru. Dodatni jastučići i punjenje od pjene poboljšavaju držanje glave i položaj kukova. Jedinstveni pasivni RECARO sustav zračne cirkulacije za optimalan protok zraka. Praktični pretina c za Mp3 player integriran u autosjedalici. ECE II-III (15-36kg).
Šifra artikla 4060-02466
Vrsta Grupa 2/3
Brand Recaro
Dob 3-12
Dimenzije artikla 73.0x54.0x45.0 cm
Težina artikla 7 kg
RECARO je više od imena. RECARO nije samo tkanina, metal ili koža. RECARO je naprosto fascinacija i ta fascinacija je središte svega.
Tijekom više od 100 godina povijesti RECARO je postao jedan od najpoznatijih proizvođača sjedala u svijetu. Gledaju na tradiciju kao na obvezu, ali nikada ne prestaju razvijati najsofisticiranije proizvode. Takav identitet određuje njihov razvoj koji se može promatrati kroz dizajn, izradu i prvoklasnu funkcionalnost.
Jedinstvenost, izvrsnost, dosljednost, pouzdanost, inovativnost i kreativnost šest su najvažnijih atributa RECARO dječjih autosjedalica.

Ocijeni i komentiraj proizvod

Samo registrirani korisnici mogu davati ocjene. Molimo, registrirajte se