Košarica 0
Autosjedalica Milano Seatfix Racing Red

Autosjedalica Milano Seatfix Racing Red

Autosjedalica RECARO Milano vrlo je praktična i jednostavna za korištenje: samo ju postavite u auto i osigurajte dijete sa pojasom Vašeg automobila u 3 točke. Namijenjena je djeci od 3 do 12 godina starosti (15-36kg).
Novost - integrirani Seatfix sustav!
RECARO Milano - početak u svijetu udobnosti i sigurnosti. Veliki jastuci u području glave i u bočnom dijelu pridonose visokom stupnju sigurnosti. Utori za pojas osiguravaju Vam točnost prilikom vezanja. Integrirana ručica omogućuje jednostavno prenošenje sjedalice jednom rukom. Odvajanjem naslona od sjedišta ova autosjedalica jednostavno se i brzo pretvara u booster. ECE II-III (15-36kg).
Šifra artikla 4060-02481
Vrsta Grupa 2/3
Brand Recaro
Dob 3-12
Dimenzije artikla 73.0x54.0x45.0 cm
Težina artikla 9 kg
RECARO je više od imena. RECARO nije samo tkanina, metal ili koža. RECARO je naprosto fascinacija i ta fascinacija je središte svega.
Tijekom više od 100 godina povijesti RECARO je postao jedan od najpoznatijih proizvođača sjedala u svijetu. Gledaju na tradiciju kao na obvezu, ali nikada ne prestaju razvijati najsofisticiranije proizvode. Takav identitet određuje njihov razvoj koji se može promatrati kroz dizajn, izradu i prvoklasnu funkcionalnost.
Jedinstvenost, izvrsnost, dosljednost, pouzdanost, inovativnost i kreativnost šest su najvažnijih atributa RECARO dječjih autosjedalica.

Ocijeni i komentiraj proizvod

Samo registrirani korisnici mogu davati ocjene. Molimo, registrirajte se