Košarica 0
Autosjedalica Milano Performance Black

Autosjedalica Milano Performance Black

RECARO Milano autosjedalica vrlo je praktična i jednostavna za korištenje: samo ju postavite u auto i osigurajte dijete sa pojasom Vašeg automobila u 3 točke. Veliki jastuci u području glave i u bočnom dijelu pridonose visokom stupnju sigurnosti. Utori za pojas osiguravaju Vam točnost prilikom vezanja.
Integrirana ručica omogućuje jednostavno prenošenje sjedalice jednom rukom.
Sigurnost: osigurava ASP Advanced Side Protection sustav: bočni absorberi energije te dodatni jastuci u području glave i sa strane.
Dodatna sigurnost: idealna prilagođenost tijelu zahvaljujući podesivom naslonu za glavu.
Komfor: osiguran s trostruko podesivim naslonom i potpornjem za leđa od aluminija.
Ekskluziva: ventilacijski otvori sprečavaju znojenje djeteta
Šifra artikla 4060-02478
Vrsta Grupa 2/3
Brand Recaro
Dob 3-12
Dimenzije artikla 73.0x54.0x45.0 cm
Težina artikla 9 kg
RECARO je više od imena. RECARO nije samo tkanina, metal ili koža. RECARO je naprosto fascinacija i ta fascinacija je središte svega.
Tijekom više od 100 godina povijesti RECARO je postao jedan od najpoznatijih proizvođača sjedala u svijetu. Gledaju na tradiciju kao na obvezu, ali nikada ne prestaju razvijati najsofisticiranije proizvode. Takav identitet određuje njihov razvoj koji se može promatrati kroz dizajn, izradu i prvoklasnu funkcionalnost.
Jedinstvenost, izvrsnost, dosljednost, pouzdanost, inovativnost i kreativnost šest su najvažnijih atributa RECARO dječjih autosjedalica.

Ocijeni i komentiraj proizvod

Samo registrirani korisnici mogu davati ocjene. Molimo, registrirajte se