Košarica 0
Autosjedalica Kiddy Guardian Pro2 Sao Paulo

Još pregleda

  • Autosjedalica Kiddy Guardian Pro2 Sao Paulo
  • Zaštita za sjedalo

Autosjedalica Kiddy Guardian Pro2 Sao Paulo + Zaštita za sjedalo GRATIS

Uz ovaj artikl darujemo vam Kiddy zaštitu za sjedalo u vrijednosti 119,99 kn!

Kako bi iskoristili ovu pogodnost potrebno je odabrati gratis artikl te nastaviti sa kupovinom. Nakon toga u košarici će vam se pojaviti gratis artikl, kojeg ne izbacujete iz košarice. Ukupan iznos biti će umanjen za njegovu vrijednost.

Kombinirana I,II,III starosna skupina od 9-36 kg ili okvirno od 9 mjeseci do 12 godina. ECE 44/04 standard. Najbolja sigurnost prilikom eventualnih bočnih sudara. Lagane i jednostavne za rukovanje. Honey comb zaštita od bočnih sudara - patentirani upijajući materijal apsorbira i najteže udarce. Kiddy shock absorber - štiti djelotvorno kod eventualnog sudara jer se energija apsorbira pri deformaciji pojasa. Olakšano postavljanje pojasa u vodilice na sjedalici.
Autosjedalica Kiddy Guardian Pro2 dobitnik je najviše ocjene, u svojoj kategoriji, na ADAC testiranju.

Izuzetno jednostavna za "montažu" tj. veže se samo pojasom auta u par sekundi preko "Impact shielda" tj. "jastučića" naprijed. Time se smanjuje postotak ozljeda vrata i vratne kralježnice čak 5 puta. Dijete se istegne i vrati u početni položaj prilikom sudara i tada ne dolazi do naprezanja pojedinih zona vrata ili tijela za razliku od sjedalica s vlastitim remenima (klasične autosjedalice). Najsigurniji sistem - koriste ga svi proizvođači i njime jamče sigurnost svih putnika u vozilima, time preko Kiddy sjedalice također i Vaše dijete je maksimalno zaštićeno. Odgovara svakom vozilu s ugrađenim sigurnosnim pojasom u 3 točke uporišta. Ležeći položaj do 18kg. Sjedalica se prilagođava i širini i visini tj. stasu i uzrastu djeteta. Ima i jastučić za podmetanje guze koji se kasnije može maknuti. Podesivi oslonac za noge. Navlaka se skida i pere na 30 stupnjeva. Izrađena od Thermotex prozračnog materijala koji omogućava optimalnu prozračnost i toplinske uvjete djeteta te sprječava znojenje.
Šifra artikla 4060-01811
Vrsta Grupa 1/2/3
Brand Kiddy
Dob 9m-12g
Jamstvo 24 mjeseca
Zemlja porijekla Njemačka
Dimenzije artikla 46x68x40 cm
Težina artikla 9 kg

Ocijeni i komentiraj proizvod

Samo registrirani korisnici mogu davati ocjene. Molimo, registrirajte se