Košarica 0
Autosjedalica Kalisto Mineral Grey

Autosjedalica Kalisto Mineral Grey

Autsjedalica grupe 0+1 namjenjena djeci od 9 mjeseci do 6 godina (od 9 do 25 kg).
Testirana po standardu ECE44/04.
5-točkovni sigurnosni pojas, mogućnost namještanja leđnog naslona i posebna bočna zaštita za optimalnu sigurnost kod bočnog udara.
Skidiva i periva navlaka.
Dodatni jastučić i oslonac za glavu pružaju maksimalnu udobnost i sigurnost (i za najmanjudjecu).
Pri koristenju autosjedalice skupine 0+ namjestite je u suprutnom smjeru vožnje, a kad je ju optrebljavate kao autosjedalicu skupine 1+ autosjedalicu namjestite u smjeru vožnje.
Šifra artikla 4060-01330
Vrsta Grupa 0+/1
Brand FreeON
Dob Od 9 mjeseci do 6 godina (od 9-25 kg)
Jamstvo 12 mjeseci
Zemlja porijekla Kina
Dimenzije artikla 44x41.5x65 cm
Težina artikla 5,9 kg
Rođenje djeteta roditeljima donosi brojne izazove. Sa proizvodima FreeOn želimo roditeljima omogućiti, da što ljepše prožive svaki dan sa svojim djetetom. U liniji Car, Street i Home obuhvatili smo proizvode koje odlikuje funkcionalnost, jedinstven dizajn i kvaliteta.

Linija Street obuhvaća putne sisteme i dječja kolica koja omogućuju potpunu mobilnost. Brojni modeli i dizajni prilagođavaju se različitim životnim uvjetima.

Autosjedalice linije Car pružaju najviši stupanj sigurnosti kako na kraćim, tako i na duljim putovanjima. Ponuditi vam želimo autosjedalicu za svaku dob djeteta, koja će mu pružati najviši stupanj sigurnosti i udobnosti.

FreeOn linija Home je linija proizvoda namjenjena za upotrebu u kući ili stanu. Pri oblikovanju te linije obratili smo pozornost na potrebe djece, sigurnost, funkcionalnost, jednostavnu upotrebu i visoki stupanj kvalitete.

Ocijeni i komentiraj proizvod

Samo registrirani korisnici mogu davati ocjene. Molimo, registrirajte se