Košarica 0
Autosjedalica Cybex Solution X Blue Moon

Još pregleda

  • Autosjedalica Cybex Solution X Blue Moon
  • Autosjedalica Cybex Solution X Blue Moon
  • Autosjedalica Cybex Solution X Blue Moon

Autosjedalica Cybex Solution X Blue Moon

Autosjedalica namijenjena djeci težine 15 do 36 kg (otprilike 3 do 12 godina starosti) s patentiranim podesivim naslonom za glavu u 3 nagibna položaja i na 12 visina te prilagodljivom bočnom zaštitom. Ima poseban sistem za bolji protok zraka za veću udobnost.

ECE R-44/04
Namijenjena djeci od 3 do otprilike 12 godina.
Tehničke karakteristike: D 450 mm / Š 470 mm / V 660 – 820 mm.
Težina autosjedalice: 5,7 kg.
Osvajač nagrada na testovima sigurnosti.
Najvažniji element koji čini ovu autosjedalicu vrlo sigurnom je podesivi naslon za glavu. Štiti dijete na način da štiti glavu djeteta prilikom spavanja. U slučaju bočnog udara , dijete je dodatno zaštićeno podesivim bočnim zaštitama.
Ključne karakteristike i prednosti:
11 pozicija visine naslona za glavu.
Podesivi naslon za leđa: Savršeno podesiv uz sjedalo vozila.
Ekstra široko i udobno sjedalo: S ekstra mekanim punjenjem.
Patentirani podesivi naslon za glavu: Sprečava padanje glave prilikom spavanja.
Podesiva linearna bočna zaštita: (L.S.P. System Plus).
Šifra artikla 4060-01878
Vrsta Grupa 2/3
Brand Cybex
Dob 3-12
Zemlja porijekla Kina
Website proizvođača Cybex
U samo 10 godina Cybex je izrastao u svjetski brand prepoznatljiv po svojem dizajnu, inovativnim tehnologijama, sigurnosnim karakteristikama i funkcionalnosti.
 
Od svojih skromnih početaka do danas Cybex je postao dobavljač autosjedalica, nosiljki za djecu i kolica u više od 100 zemalja, zapošljavajući preko 200 vrlo talentiranih suradnika iz cijelog svijeta.
Izgradnja branda i dizajn proizvoda temelji se na CYBEX D.S.F. principu inovativnosti: kombiniranje Dizajna, nenadmašne Sigurnosti i kvalitete i inteligentne Funkcionalnosti. Ova strategija u tri smjera dovela je, ne samo do razvoja nagrađivane autosjedalice kao što je model Sirona s posebnim sistemom okretanja, nego i do 10-ak Red Dot Design nagrada te brojnih potvrda na testovima sigurnosti.
Izbjegavajući pasivnost i ne stremeći pred izazovima kreiranja novog, CYBEX je postao, ne samo vodeći u sigurnosti već je prepoznat po svom inovativnom lifestyle i modnom pristupu. Svojim svježim pristupom CYBEX stvara proizvode za roditelje koji drže do sigurnosti i trendova istovremeno pomičući granice koje obično sprečavaju koegzistiranje sigurnosti, dizajna i funkcionalnosti.
Vjerni kupci CYBEX proizvoda su i brojne zvijezde iz glazbenog, filmskog, sportskog i ostalog javnog života poput Rihanne, Gwen Stefani, Fergie, Sarah Jessica Parker, Matt Damon, Gisele Bundchen, Jeremy Scott, Natalie Portman, Amber Rose, Wiz Khalifa, Michelle Hunziker i Tomaso Trussardi i dr

Ocijeni i komentiraj proizvod

Samo registrirani korisnici mogu davati ocjene. Molimo, registrirajte se